- Adım
- orta düzey
- Cihazım
- Erdal
- Konular
- 1
Diğer Sensörler de sorun var mı. wifi, wifi paylaşımı, pusula. Eğer onlarda da sorun varsa persist işe yarayabilir. Ama öncelikle yukarıdaki anlatılanları yapmalı sınız. Eğer tecrübeniz yoksa hiç bulaşmayın derim. Belki fabrika ayarlarına dönmek sorunu çözebilir.Şu ara anlamsız bir şekilde redmi note 4 SD cihazımda telefon aramasında ekran kapanmaması, yani yakınlık sensörü hatası almaya başladım.
Telefonu kapatıp açınca düzeliyor.
Hatayı sık sık değil ara sıra yapıyor. Acaba persist flash yapmam gerekirmi?
Şunumu yapmalıyım?
a - Daha sonra USB hata ayıklamasını açtıktan sonra telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın ve açılan ADB penceresinden sırasıyla aşağıdaki komutları verin. (Bu aşamada telefonunuzda yetki istenirse onaylayın)
Kod:adb devices adb reboot bootloader fastboot devices fastboot erase persist fastboot flash persist persist.img fastboot reboot
Telefonumda TWRP yok ROOT yok Kilit açık MiUi 10.1.1.0 yüklü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Diğer Sensörler de sorun var mı. wifi, wifi paylaşımı, pusula. Eğer onlarda da sorun varsa persist işe yarayabilir. Ama öncelikle yukarıdaki anlatılanları yapmalı sınız. Eğer tecrübeniz yoksa hiç bulaşmayın derim. Belki fabrika ayarlarına dönmek sorunu çözebilir.
Bu yöntem bende işe yaramadı. Farklı bir yolla çözümü buldum
Sorunu çözdüm. Öncelikle mi flash ile 10.1 fastboot romu full temizlik ile yükledim. Kurulumu yapıp USB hata ayıklamayi açtım. Sonra fastboot a alıp Twrp3.2.3.0 ı yükledim. Bu sürüm olmalı mutlaka. Twrp yi açıp temizle gelişmiş temizlik bölümünden persist dosyasını sildim. Sonra miui 10.1 içindeki persist dosyasını telefona kopyaladım ve yükle, imaj yükle, persist bölümünü seçip yükledim. Ardından lazyflasher dosyasını yükleyip dalvik chace temizliği yapıp telefonu açtım ve düzeldi. Forumda ki Adb yöntemi ile persist yükleme konusunda belirtilen işlemler işe yaramadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorunu çözdüm. Öncelikle mi flash ile 10.1 fastboot romu full temizlik ile yükledim. Kurulumu yapıp USB hata ayıklamayi açtım. Sonra fastboot a alıp Twrp3.2.3.0 ı yükledim. Bu sürüm olmalı mutlaka. Twrp yi açıp temizle gelişmiş temizlik bölümünden persist dosyasını sildim. Sonra miui 10.1 içindeki persist dosyasını telefona kopyaladım ve yükle, imaj yükle, persist bölümünü seçip yükledim. Ardından lazyflasher dosyasını yükleyip dalvik chace temizliği yapıp telefonu açtım ve düzeldi. Forumda ki Adb yöntemi ile persist yükleme işe yaramadı bende
Son düzenleme: