Yardım Persist Flashlama Üzerine Birkaç Soru

mcht44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mücahit
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu miui10
Telefon Modeli
redmi 5plus
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar cihazımda bazı sensörler belli aralıklarla sebebini bilmediğim sebeplerden ötürü devre dışı kalıyor kapatıp açınca düzeliyor.Büyük ihtimalle cihazı fabrika ayarlarına çekmem sorunu çözecektir ama onun yerine persist flashlamam da yeterli olacak. Cihazım R5+ eu rom var lakin klasöre ayıkla dedim içeriğinde bulamadım persist dosyasını eu rom sürümü: multi_HM5Plus_V10.3.2.0.OEGCNXM_v10-8.1.

Son olarak cihazımda redmi 5 plus ile en uyumlu çalışan orange fox recovery yüklü, birde bu recoveryde flashlama kısmında ne yapacağımı tam anlamadım o kısımda da yardımcı olabilirseniz sevinirim.

cantara 'İkinci yol için ise img yüklemesini destekleyen bir TWRP'ye ihtiyacınız var. Eğer TWRP'niz destekliyorsa persist.img dosyasını telefonunuza kopyalayarak yükle/imaj/img yükle seçeneği altından bu dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz. TWRP yönteminin başarısız olma nedenleri arasında en sık karşılaştığımız sıkıntı uyumsuz TWRP kullanılması. Her cihaz için farklı TWRP sürümlerinde sorun olması sebebiyle direk olarak şu TWRP sürümünü kullanın yazamıyorum ancak cihazınızla ilgili forum bölümünden uygun TWRP sürümüne ulaşabilirsiniz. Bu yöntemi kullanacaksanız bir diğer dikkat edilmesi gereken nokta ise eski persist dosyasını silmeniz gerekli. Wipe(Temizlik)/Advenced Wipe(Gelişmiş Temizlik) seçeneği altından eski persist dosyanızı silerek yeni dosyayı yükleyebilirsiniz.'

Birde global miui10 şu sürümdeki romun içerisindeki şu persisti flashlayabilir miyim?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
mnt /vendor /persist buklasörün içinde persist dosyaları..root eklorer gibi bir uygulama ile silinip tekrar resimde göstersiğin persist flaşh edilebilir..
Lakin twrp den siz her ihtimale karsı persist backup alın..güncelleneme mıuı sürümleri sistem dosyalarına müdahale ettirmeye bilir..
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Bazı custom romlarda ve twrplerde gerekli dosyalar silinmez (persist gibi) bu dosyalar sistemde kalıp onun üzerine flaşlanır ki rom sistemde aksamalar olmasın diye..

MI 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mcht44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mücahit
Cihazım
redmi 5 plus
Konular