- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 346
Cihazlarımız aynı. Bir problem yaşamaman gerek. Kaldırıp tekrar dener misin?Hocam paylaşım için teşekkür ederim.flaşladım araçlardan seçtim ama boş yer yok dedi.sonra tutup sürükleyip boş bi sayfaya koydum ama alttaki resimdeki gibi ev yok,sadece saat ve hava durumu bilgisi var
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kullanımı:
Kurtarma modundan flaşlayın ve araçlardan ekranınıza ekleyin
Hakan hocam kullandığınız tema hiui teması mıdır eğer farklıysa rica etsem mtz uzantılı dosyayı paylaşır mısınız
Hiui temasıdırHakan hocam kullandığınız tema hiui teması mıdır eğer farklıysa rica etsem mtz uzantılı dosyayı paylaşır mısınız
Geri bildirim için teşekkürlerGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Emeginize saglik hocam guzel olmus
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim Escobar1945
Hocam kaldırayım da nasıl kaldıracağım? Uygulamayı ayarlarda falan hiçbir yerde bulamıyorumCihazlarımız aynı. Bir problem yaşamaman gerek. Kaldırıp tekrar dener misin?
Aracı ana ekrandan kaldır tekrar ekle. tamamen kaldırman için herhangi bir dosya yöneticisinden kaldırman gerek. Birde hangi rom'u kullanıyorsun?Hocam kaldırayım da nasıl kaldıracağım? Uygulamayı ayarlarda falan hiçbir yerde bulamıyorum
Eu beta kullanıyorum hocam.tel rootlu ve es pro dosya yöneticisi kullanıyorumAracı ana ekrandan kaldır tekrar ekle. tamamen kaldırman için herhangi bir dosya yöneticisinden kaldırman gerek. Birde hangi rom'u kullanıyorsun?