Soru Performans kaybı

Musa56

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
13
Değerli hocalarım redmi note 6 pro 3/32 GB lik versiyonunu kullanmaktayım telefonumda aşırı derecede performans kaybı var örneğin mobil veriyi açmak için tuşa iki defa basmam lazım ve oynadığım oyunlarda da bu geçerli ilk aldığımda cayır cayır oynadığım oyunu şuanda donarak oynuyorum acaba nedenini öğrenme şansım varmı yardımcı olursanız sevinirim

erginsevdi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin sevdi
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
28
Bl kitini açıp android ve MIUI sürümünü düşürün isterseniz yada costum romları deneyebilirsiniz

Oyla:

hakan şahin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hakan şahin
Cihazım
mi mix2
Konular
0
Aynı sıkıntı 2 haftadır bendede var. Birden bire oyunda donuyor ekran hissi gidiyor.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
mi flas ile stock rom kurulumu yapmayı denediniz mi cihaz ilk günkü gibi akıcı hale gelecektir ?

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Değerli hocalarım redmi note 6 pro 3/32 GB lik versiyonunu kullanmaktayım telefonumda aşırı derecede performans kaybı var örneğin mobil veriyi açmak için tuşa iki defa basmam lazım ve oynadığım oyunlarda da bu geçerli ilk aldığımda cayır cayır oynadığım oyunu şuanda donarak oynuyorum acaba nedenini öğrenme şansım varmı yardımcı olursanız sevinirim
Hocam ya bl kilidinizi açıp mi room veya eu rom gibi romları kuracaksınız ya da telefonun biraz daha hızlı olmasını istiyorsanız geliştirici seçeneklerinde 3 tane animasyon penceresinin hızları var hepsinde de 1x yazar onların hepsini 0.5 yaparak hızlandırabilirsiniz

Oyla:

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
kardeşim çalıştığım için zaman bulamıyorum ama tanıdığım bir kişi bundan 2 yıl önce bir video çekmişti YouTube de linkini bırakıyorum olmazsa ordaki adımları takip ederek sonuca ulaşabilirsin.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:
Üst Alt