Sohbet Pegasus yada diğer hava yollarında çalışan arkadaşlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alidenizz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 8
Konular
9
Öncellikle herkese iyi forumlar diliyorum. Pegasustan almış olduğum uçak biletini müstakbel eşimin şimdiki soy ismi ile aldım . Evlendiğimde soy isim değişikliği olacağı için bilet sırasında problem yaşayabileceğimi söylediler. Bu konu hakkında bilgi veya tecrübesi olan arkadaşlarım yardımcı olursa çok memnun kalırım. Uçuşumuz şehirler arası olduğunu da belirteyim.

srcn09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
3
Evlilik sonrası balayı için yurt dışı bilet almıştık kızlık soyismi ile almıştım, uçağa binişte herhangi bir sorun yaşamadık. Evlilik cüzdanı yanımızda idi ancak evlilik cüzdanına bakan olmadı. Yine de yanınızda taşımanızda fayda var.

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Öncellikle herkese iyi forumlar diliyorum. Pegasustan almış olduğum uçak biletini müstakbel eşimin şimdiki soy ismi ile aldım . Evlendiğimde soy isim değişikliği olacağı için bilet sırasında problem yaşayabileceğimi söylediler. Bu konu hakkında bilgi veya tecrübesi olan arkadaşlarım yardımcı olursa çok memnun kalırım. Uçuşumuz şehirler arası olduğunu da belirteyim.
İnstagramda istanbulspoter diye bi sayfa var ismi erdi pegasusta çalışıyor ona bi sor emin olmak için

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mi8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RN
Cihazım
Mi8
Konular
17
THY çalışanıyım :) Sorun olmayacaktır. Emin olmak için isterseniz yinede sorun :)
İnstagramda istanbulspoter diye bi sayfa var ismi erdi pegasusta çalışıyor ona bi sor emin olmak için

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alidenizz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 8
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim .

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
hocam evlilik cüzdanını yanınıza alırsanız pek sorun olmaz yoksa baya zorluk çıkıyor, yazın eşimin arkadaşının düğünü için eşim henüz evlenmeden önce kızlık soyadıyla uçak bileti almıştı, arada bizim nikahımız oldu ve kimliği değişti havaalanında evlilik cüzdanı yanında olmadığı için baya zorluk yaşamıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt