Çözüldü Pco f2 pro hakkında

Yalcinkaya040

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Xaomi mi mix
Konular
9
merhaba arkadaslar bir kac gun önce poco f2 pro cihaz alarak aranıza katıldım yaklasık şarjım yüzde elli civarıydı cihazım kendiliğinden cebimde iken kapanmış ve şuanda off durumunda tamamen kapalı ve güç tuşu ile açmaya çalışıyorum açılmıyor. şarja taktım şarj almıyor telefon global ve hiç bir işlem yapılmadı , rom vesaire. arayan ulaşamıyor. yardımlarınızı bekliyorum.

serhankocak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
bilgi işlem
Konular
35
Ses açma kısma ve güç tuşuna 30 sn kadar basılı tutup deneyin

Yalcinkaya040

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Xaomi mi mix
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar yabancı forumlarda gezerek sorunu çözdüm ilerde kapanma sorunu tekrar başıma gelirmi bilmiyorum. öncelikle her varsiyonu denedim sonuç hiç bir işe yaramadı yapmanız gereken ise çok basıt telefonun üst kısmı yani pop up kamera yönünde masaya tak tak birkaç kez vurdum ve telefonum açıldı.

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
arkadaşlar yabancı forumlarda gezerek sorunu çözdüm ilerde kapanma sorunu tekrar başıma gelirmi bilmiyorum. öncelikle her varsiyonu denedim sonuç hiç bir işe yaramadı yapmanız gereken ise çok basıt telefonun üst kısmı yani pop up kamera yönünde masaya tak tak birkaç kez vurdum ve telefonum açıldı.
Garip bir çözüm olmuş umarım bir daha tekrar etmez hocam

OcakSöndüren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
Çözüm güldürdü :))

OcakSöndüren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
Vurdurmalı çalışan bir cihaz sahibi iseniz benim gibi. her telefon açıldığında eminim yüzünüz gülecektir.
O kadar ağır bir cihazı kullanmak güç ister galiba. Almak istiyorum ama çok ağır :(

cvtonr1905

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
0
Hocam ben de poco f2 pro kullanıyorum telefon bir süredir her şeyi denememe rağmen şarj olmuyordu soketi temizledim adaptör priz falan her şeyi değiştirdim aynı sorun devam ediyordu sonra sizin çözümüzü gördüm telefona bir tane vurdum düzeldi sorunun böyle düzeleceğini düşünmüyordum çok teşekkür ederim :)

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
12
Neyse şimdiden bir iki tane vurayım da ileride sorun falan çıkartmasın :D