Hocam bazı telefonlarda "Kingroot" adı verilen uygulama ile root atmak ve root'u kaldırma işlemini bilgisayarsız yapmak mümkün. Önce ki cihazım Turkcell T60'da şahsen aylarca kullandım. Ancak Xiaomi'yi rootlayamıyor söylemiş olduğum program. Bir tek Xiaomi değil bir çok markayı Rootlayamıyor genellikle. Güvenliği düşük olan cihazlarda geçerli diye tahmin ediyorumdeğildir
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Hocam pcden yapmak kolay mı peki? Siz yaptiniz mi?Hocam bazı telefonlarda "Kingroot" adı verilen uygulama ile root atmak ve root'u kaldırma işlemini bilgisayarsız yapmak mümkün. Önce ki cihazım Turkcell T60'da şahsen aylarca kullandım. Ancak Xiaomi'yi rootlayamıyor söylemiş olduğum program. Bir tek Xiaomi değil bir çok markayı Rootlayamıyor genellikle. Güvenliği düşük olan cihazlarda geçerli diye tahmin ediyorum![]()
Hocam bilgisayardan da yapabilirsiniz Kingroot adlı uygulamanın bilgisayar versiyonunu indiriyorsunuz YouTube'da bir çok video mevcut ancak size önerim şudur, Twrp'den magisk yüklemektir.Hocam pcden yapmak kolay mı peki? Siz yaptiniz mi?
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi