Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam iki monitör de özellikle oyun için üretilmiş modeller değiller.Sanırsam bunların fiyatları 700-800 arası o fiyata oyuncu monitörü bulmak imkansız.Derseniz ki bununla oyun oynanmıyor mu? Kendim Samsung 21.5 monitör kullanıyorum 4.yıla girecek emektâr.Doğru gecikme(ms) değeri 5 ve oyun için fazla ayrıca cihazım 60hz.
Sözün özü çok profesyonel oynamıyorsanız sizi idare eder.Oyun için bütçenize göre 75hz-144hz gecikme olarak 1ms model arayabilirsiniz.
Net bütçenizi söylerseniz ona göre öneride bulunayım.
Hocam iki monitör de özellikle oyun için üretilmiş modeller değiller.Sanırsam bunların fiyatları 700-800 arası o fiyata oyuncu monitörü bulmak imkansız.Derseniz ki bununla oyun oynanmıyor mu? Kendim Samsung 21.5 monitör kullanıyorum 4.yıla girecek emektâr.Doğru gecikme(ms) değeri 5 ve oyun için fazla ayrıca cihazım 60hz.
Sözün özü çok profesyonel oynamıyorsanız sizi idare eder.Oyun için bütçenize göre 75hz-144hz gecikme olarak 1ms model arayabilirsiniz.
Net bütçenizi söylerseniz ona göre öneride bulunayım.
2 samsung ama aynı hızları düşük kavıslı ekran (görüş açısı bakımından) ve AMD FreeSync VA ekran ıkı ekranın farkı ayakları ve çıkış tarıhlerı farklı 4 ms 60-72 hz
dıger samsung hızı yuksek ama TN ekran 1ms 75 hz buda iş görür dıyorum ama hem ekran TM hemde AMD FreeSync bu yok
bırde son Philips buda en ucuz 1300 TL buldum taksıtle alınabılır
Kasa dandık yukarda verdıgım para mıktarında ıyı bır monıtor ıstıyorum ılerde benı zor durumda bırakmasın ılerde belkı kasadada degısıklık yaparız
Önerim 1000 lira vermektense 200 daha verip 144 HZ yenilemeli monitör almanız, TN panel olacaktır o bütçede ama mouse kaydırırken bile akıcılık belli oluyor, öyle söyleyeyim. Eğer aşmak istemiyorum derseniz 75 HZ IPS veya VA panelbakın, Philips model en mantıklısı en düşük bütçede F/P ürünü ama 144 HZ dünyasına girecekseniz TN panel olsa bile çok farklı bir kata geçiş yapacaksınız. Son tercihiniz nedir? Malzeme kalitesine de marka gözüyle bakmayın, Samsung'un çok ürünü var ölü piksel sorunlu. Malzeme kaliteleri artık MSI dışında diğer markaların hep benzer, MSI da çok pahalı. Önerim şu modeldir, hem TN değil IPS kadsr kaliteli VA panel, hem de 144 HZ oluşu. Bütçeyi aşmazsanız çok büyük bir yenileme hızı kaybı olur. MS sayılarına da bakmayın, tamamen satış stratejisi, vsync açınca +30 ms geliyor otomatikmen zaten.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir