Sohbet Pc İçin Monitör Alacagım Tavsiye İstiyorum

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22

Hangisini tavsiye edersiniz veya öneriniz varmı

Evde oyun ve günlük kullanım için

Son düzenleme:

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Hocam iki monitör de özellikle oyun için üretilmiş modeller değiller.Sanırsam bunların fiyatları 700-800 arası o fiyata oyuncu monitörü bulmak imkansız.Derseniz ki bununla oyun oynanmıyor mu? Kendim Samsung 21.5 monitör kullanıyorum 4.yıla girecek emektâr.Doğru gecikme(ms) değeri 5 ve oyun için fazla ayrıca cihazım 60hz.
Sözün özü çok profesyonel oynamıyorsanız sizi idare eder.Oyun için bütçenize göre 75hz-144hz gecikme olarak 1ms model arayabilirsiniz.
Net bütçenizi söylerseniz ona göre öneride bulunayım.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Samsung şart değilse o fiyata 75hz IPS veya VA panel monitör almak çok daha mantıklı TN'den.

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam iki monitör de özellikle oyun için üretilmiş modeller değiller.Sanırsam bunların fiyatları 700-800 arası o fiyata oyuncu monitörü bulmak imkansız.Derseniz ki bununla oyun oynanmıyor mu? Kendim Samsung 21.5 monitör kullanıyorum 4.yıla girecek emektâr.Doğru gecikme(ms) değeri 5 ve oyun için fazla ayrıca cihazım 60hz.
Sözün özü çok profesyonel oynamıyorsanız sizi idare eder.Oyun için bütçenize göre 75hz-144hz gecikme olarak 1ms model arayabilirsiniz.
Net bütçenizi söylerseniz ona göre öneride bulunayım.

3 ekran verdim orda içlerinde 1ms 75 olanı var dıgerlerıne gore fark kavıslı deyıl ve AMD FreeSync yok butcede 1000 TL zorlarsak 200 daha

oyun anlamında ıdare etsın yeter vede gunluk kullanımda 700-800 bunların fıyatı ama fıyatlar uçmuş ha ıyısıde var

Bu ikisi özellıklerı aynı sadece ayak kısımları degısık

AMD FreeSync
60 hz 72 hz çıkabılıyor youtube da baktım
4ms
Kavisli ekran
Ekran VA
Yorumlar güzel
2018-2016 model

75hz
1ms
Düz ekran
2018 model
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung şart değilse o fiyata 75hz IPS veya VA panel monitör almak çok daha mantıklı TN'den.
Samsung 10 senedir kullanıyorum yeni bozuldu 60 hz 5 ms çocugu ıdare edıyordu zaten kasada dandık hem samsung kullandıgım için hemde yorumlar güzel

Alıştıgımızdan zor vazgeçiyoruz ayrıca bılındık marka olsun dıyorum viewsonic bırkaç yerde guzel yorum okumadım

Son düzenleme:

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22

Birde bu var

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
İlki iyi ama bütçeyi anlamadım.
Bütçe 1000 TL hadi diyorum 200 TL daha koyarım..

Yanlış anlaşılma olmasın hatalıysam özür dilerim

Vediklerimi inceledinizmi özellıklerıne baktınızmı 4 adet monıtor yazdım 4 tanesınıde epey sıtesınde karşılaştırma yaptım

2 samsung ama aynı hızları düşük kavıslı ekran (görüş açısı bakımından) ve AMD FreeSync VA ekran ıkı ekranın farkı ayakları ve çıkış tarıhlerı farklı 4 ms 60-72 hz

dıger samsung hızı yuksek ama TN ekran 1ms 75 hz buda iş görür dıyorum ama hem ekran TM hemde AMD FreeSync bu yok

bırde son Philips buda en ucuz 1300 TL buldum taksıtle alınabılır

Kasa dandık yukarda verdıgım para mıktarında ıyı bır monıtor ıstıyorum ılerde benı zor durumda bırakmasın ılerde belkı kasadada degısıklık yaparız

Son düzenleme:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Önerim 1000 lira vermektense 200 daha verip 144 HZ yenilemeli monitör almanız, TN panel olacaktır o bütçede ama mouse kaydırırken bile akıcılık belli oluyor, öyle söyleyeyim. Eğer aşmak istemiyorum derseniz 75 HZ IPS veya VA panelbakın, Philips model en mantıklısı en düşük bütçede F/P ürünü ama 144 HZ dünyasına girecekseniz TN panel olsa bile çok farklı bir kata geçiş yapacaksınız. Son tercihiniz nedir? Malzeme kalitesine de marka gözüyle bakmayın, Samsung'un çok ürünü var ölü piksel sorunlu. Malzeme kaliteleri artık MSI dışında diğer markaların hep benzer, MSI da çok pahalı. Önerim şu modeldir, hem TN değil IPS kadsr kaliteli VA panel, hem de 144 HZ oluşu. Bütçeyi aşmazsanız çok büyük bir yenileme hızı kaybı olur. MS sayılarına da bakmayın, tamamen satış stratejisi, vsync açınca +30 ms geliyor otomatikmen zaten.

Üst Alt