Yardım Pasaport kaydı ile ilgili bir soru

BoraTBK

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bora
Cihazım
Mi 9 Explorer
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Önemsiz
Telefon Modeli
Mi 9 Explorer Edition
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhabalar,

Eski bir android 3-4 yıldırda aktif ios kullanıcısı olarak tekrar android özlemimi giderebilmek için yurtdışından Mi 9 Explorer Edition alarak hem android dünyasına hemde bu vesile ile foruma yeni katıldım. :)

Forumda baya araştırmama rağmen net bir cevaba denk gelemediğim için sizlere ayrıca danışmak istedim.

Kuzenim sürekli yurtdışına girip çıkar. Pasaportunda

Şubat 07-11 amsterdam giriş çıkışı
Mayıs 09-12 amsterdam giriş çıkışı
Haziran 06-08 yunanistan lodos giriş çıkışı mevcut.

Haziran seyahati olmasa sanıyorum sorunsuz farklı hatlarla kullanım olabilecek şekilde kayıt yaptırabiliyordum pasaportuna. Ancak şuan emin olamadım. Mayıs ayında ki giriş çıkışını baz alarak yeni yasadan etkilenmeden farklı hatlarla kullanılabilecek gibi bir kayıt durumu olabilir mi? Yoksa her şekilde o pasaporta kayıt yaptırırsam onun adına kayıtlı bir hat ile kullanım zorunluluğumu doğacak?

Elimde şirketimden kalma 10 dan fazla kullanılmayan telefonum var aslında onların ime lerini yazabilirm telefona ama amacım çift hattınıda kullanabilmek telefonun bu sebep ile pasaport kaydı yaptırmak hali ile önceliğim.

Konu hakkında bilgili arkadaşların yorumlarına ve yönlendirmelerine ihtiyacım var. Kuzenimin pasaport olmuyorsa eğer tam olarak ne zamanlar arası giriş çıkış yapmış bir pasaport işimi görür. Haziran ayı geçmiş olmasına rağmen halen farklı hatlar ile kullanabilecek şekilde kayıt yaptırabilirmiyim vs. kafamda deli sorular. :)

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Cihazınız hayırlı olsun, hoşgeldiniz..
Sorunuz hakkında bilgim yok ama yetkili kurumla irtibata geçseniz daha net cevaplar alabilirsiniz..

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt