Sohbet Pasaport kardeşliği

emraxi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
mi5 Pro
Konular
11
Hocam iyi akşamlar,

Forumda dolaşırken pasaport kardeşliği diye bir şey okudum.
Bugün bende Çin'den iki adet aynı marka model ve konfigürasyona sahip mi 9 aldim.

Acaba tek pasaport ile iki telefonun birer IMEI sini kayıt ettirip kullanabilir miyim?

Bana mantıklı gelmedi kayıtlı simlerin ikisi farklı cihazdan sinyal alınca birini blockluyordu btk. Bunda da gerçi aynı IMEI yi kullanmıyor ama sistemin bir kontrol mekanizması olabilir mi ? Kayıt ettik diye sevinirken üzülmeyelim Midyat pirinci evdeki bulgur hesabı

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam iyi akşamlar,

Forumda dolaşırken pasaport kardeşliği diye bir şey okudum.
Bugün bende Çin'den iki adet aynı marka model ve konfigürasyona sahip mi 9 aldim.

Acaba tek pasaport ile iki telefonun birer IMEI sini kayıt ettirip kullanabilir miyim?

Bana mantıklı gelmedi kayıtlı simlerin ikisi farklı cihazdan sinyal alınca birini blockluyordu btk. Bunda da gerçi aynı IMEI yi kullanmıyor ama sistemin bir kontrol mekanizması olabilir mi ? Kayıt ettik diye sevinirken üzülmeyelim Midyat pirinci evdeki bulgur hesabı
Efendim merhabalar eğer yapacaksanız bu rehberimin yardımcı olacağını düşünüyorum Rehber - Pocophone F1 Pasaport Kardeşliği Rehberi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Facebook gruplarında bunlar için sayfalar ve gönderiler vardır genel olarak baktığımda kimsede böyle bir şikayet görmedik sonuç olarak aynı cihaz ve aynı hafıza olduğunda çift simin fark edilebileceğini düşünmüyorum iyi günler

Üst Alt