Yardım Parmak tanima

• Konbuyu başlatan Asln
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 436

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Miu 5splus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonun arkasinda parmağımizi degdigimiz yer her zaman hemen açmıyor. Siliyorum olmuyor. Bulaşık yıkadıktan sonra genelde hemen açmıyor. Elimi kurulasamda ayni. Sudan dolayı parmaklarımizin etleri değişiyor ondanmi dedim. Ellerim. Normalkende bazen acmiyor. El kermi sürünce de acmiyor diye kremi silip deniyorum bazen açıyor. Bunlara çözüm olsun diye 2.ayda bir habire parmaklarımı yeniden tanitiyorum. Nedense yeni parmakla elim nemli bile aciveriyor. Yada yukarıda ki seyleri onemsemeden hemen açıyor. Bu durumda su bulasik krem nem bahane, parmak tanitma sürekli yenilenecekmi?

dds25

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Lenovo K6 Note
Konular
11
Temiz kurulum yapın hocam.

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Malesef Bu cihazın sorunu.
Mi5s ve 5splus ultrasonic sensor kullanıyor. Sözde daha hızlı ama çok kötü. Malesef yapacak bir şey yok. Aynı telefonu kullanan hemen hemen herkes aynı şeyden şikayetçi.
Ben genelde kullanmıyorum parmak izini çünkü uyuz ediyor. :)

Oyla:

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malesef Bu cihazın sorunu.
Mi5s ve 5splus ultrasonic sensor kullanıyor. Sözde daha hızlı ama çok kötü. Malesef yapacak bir şey yok. Aynı telefonu kullanan hemen hemen herkes aynı şeyden şikayetçi.
Ben genelde kullanmıyorum parmak izini çünkü uyuz ediyor. :)
Simdi gene yeniden parmak tanitmam gerekecek yani oylemi yapayım. Bi kaç ay idare etsin?

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Simdi gene yeniden parmak tanitmam gerekecek yani oylemi yapayım. Bi kaç ay idare etsin?
Yeniden tanıtmak çok çözüm değil ama Bu şekilde idare etmek gerek.
Yada en güzeli 2 gün kilit ekranını şifre ile açın 3. Gün parmak izi aklınıza bile gelmeyecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miui olmayan yani aosp taban romlarda parmak izi daha iyi çalışıyor. Ama o romları yüklemek için daha önce rom işleri ile uğraşmış olmak gerek. Azda olsa riskli işlem.
Hem Miui kadar kullanışlı değil alışması zor.

Oyla:

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeniden tanıtmak çok çözüm değil ama Bu şekilde idare etmek gerek.
Yada en güzeli 2 gün kilit ekranını şifre ile açın 3. Gün parmak izi aklınıza bile gelmeyecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miui olmayan yani aosp taban romlarda parmak izi daha iyi çalışıyor. Ama o romları yüklemek için daha önce rom işleri ile uğraşmış olmak gerek. Azda olsa riskli işlem.
Hem Miui kadar kullanışlı değil alışması zor.
Rom islerinden anlamıyorum. Çözüm yok görünüyor. Konuyu anladim. Sagolun

Oyla:

Tako97

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Taleh
Cihazım
Xiaomi Mia 2 Li
Meslek
İt/Helpdesk
Konular
0
Ben Yeni Konu Açacakdım Ama Bu Varken Yenisine Lüzum Yok Dedim..Siteye Yeni Üyeyim Telefonla İlgili Bilgim İleri Seviyye Diyecek Kadar Var.Sitede Yardım İsteyenlere Bende Yardım Ediyorum Ama Şimdi Kendim Böyle Bir Sorunla Karşılaşıyorum (Tam Olarak Sorun Demek Doğru Olmaz)Telefon Xiaomi Mi A2 Lite..Arkada Olan Parmak İzi Okuyucu Telefon Çalıştıkdan Bir Müddet Sonra Çalışmıyor Ama Android 9 Pie-de Gelen Yukari Paneli (Parmak İzi Okuyucusuyla) Aşağı Çekme Özelliği Çalışıyor Ama Kilitledikde Parmağı Okumuyor...Yeniden Başlatdıkda Düzeliyor Ama Bir Müfdet Sonra Aynı Şey Oluyor!Genellikle Böyle Sorun Telefon Hasar Aldığında Yada Zarbe Aldıkda Oluyor Ama Bunda Öyle Zarbe Hasar Yok!Paneli Aşağı Yukarı Sürükleye Biliyorsam Parmak İzi Sensoru Çalışıyor.Sanki Tanımlama Programı Çalışmayı Durduruyor! Bir Bilgi Sahibi Olan Varmı Bu Konuda?

Oyla:
Üst Alt