Yardım Parmak izini kısa süreliğine kapatmak

TalhaKaptan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi 9T
Konular
46
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3
Telefon Modeli
Redmi note 5 ai 32
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazımda akşamları yatmadan önce parmak izini ben sabah açana kadar kapatmak istiyorum. Ama yeniden başlatmak ta istemiyorum.

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Hocam yaramaz bir kardeşimiz var anladığım kadariyla. Tam çözüm değil, yatmadan önce tekrar başlatın telefonu ve parmak izini ilk acilista kullansaniz bile tekrardan desen ya da parolanizi soracaktır.

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266
Hocam yaramaz bir kardeşimiz var anladığım kadariyla. Tam çözüm değil, yatmadan önce tekrar başlatın telefonu ve parmak izini ilk acilista kullansaniz bile tekrardan desen ya da parolanizi soracaktır.
Çok mantıklı clap~~

Oyla:

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
gece uykuda olduğunuz bir saate otomatik kapanma ve açılmada ekleyebilirsiniz. bu sefer siz uğraşmamız olur sabah kalktığınızda ilk girişi desen yada pin ile yaparsınız..

Son düzenleme:
Oyla:

TalhaKaptan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi 9T
Konular
46
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet bunu kullanıyorum. Ama gece uyurken güncellemelerden mahrum kalıyorum bu seferde. Veyahutta dizi video indiremiyorum.

Oyla:

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Hocam istediğiniz şey daha yapılmadı ama düşününce çok yaratıcı bir fikir. Şuan yapabileceğiniz şey, uygulama kilidi kullanmak. Onunda parmak izini silmekten bir farkı kalmayacak, uygulamaları açarken tek seferlik desen ya da parola soruyor, cihaz kilitlenene kadar bir daha sormuyor. Benim bildiğim başka bir yöntem yok hocam. Umarım çözüme ulaşır.

Oyla:

delavega66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Oneplus 11
Meslek
Yazılım uzmanı
Konular
9
Hocam yaramaz bir kardeşimiz var anladığım kadariyla..

Ne kadar naif ve temiz bi düşünce.. bi de bana bak.. benim aklıma ilk olarak konu sahibi arkadaşın gizli saklı işler çevirdiği için (eşini aldatma vs gibi) uyku sırasında telefon kilidinin açılmasını engellemek istemesi gelmişti headbang~~ fesatlıkta nirvanayım yeminle :D .. Hakkını helal et TalhaKaptan :)

Oyla:

Virtuoso

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevcut değil
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
26
Ne kadar naif ve temiz bi düşünce.. bi de bana bak.. benim aklıma ilk olarak konu sahibi arkadaşın gizli saklı işler çevirdiği için (eşini aldatma vs gibi) uyku sırasında telefon kilidinin açılmasını engellemek istemesi gelmişti headbang~~ fesatlıkta nirvanayım yeminle :D .. Hakkını helal et TalhaKaptan :)
Türk dizilerine biraz mesafeli durun siz hocam. giggle~~

Oyla:

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Hocam amacım polemiğe girmek değil ama madem işin girgirina girdik benimde fesat bir düşüncem olsaydı bu sözden sonra size kişi kendinden bilirmiş işi derdim giggle~~
Ama forum kuralları gereği siz, biz şeklinde konuşmamız gerekiyor,karşı taraf alınmasın diye. O yüzden iyi niyetli olmak zorundayız :D

Oyla:

TalhaKaptan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi 9T
Konular
46
Hocam istediğiniz şey daha yapılmadı ama düşününce çok yaratıcı bir fikir. Şuan yapabileceğiniz şey, uygulama kilidi kullanmak. Onunda parmak izini silmekten bir farkı kalmayacak, uygulamaları açarken tek seferlik desen ya da parola soruyor, cihaz kilitlenene kadar bir daha sormuyor. Benim bildiğim başka bir yöntem yok hocam. Umarım çözüme ulaşır.
Xiaomi mi a1 kullanırken greenify ile uyu ve uyut yaptığımda aynı yeniden başlatılmış gibi ekranı açmak için şifre gerekiyordu. Bu telefonda aynı yöntem işe yaramıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hahaha güldüm doğrusu :)) İş gereği saat 10 gibi yatıyorum. Kardeşim ben uyurken parmak izimle telefonu açıp oyun indiriyor. Gizlimiz saklımız yok :))

Oyla:
Üst Alt