Yardım Parmak izi

Erdem81

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdem
Cihazım
Mi max
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9.2.28
Telefon Modeli
Mi max
Bootloader Kilidi
Açık
Mİ MAX cihazim var ayarlardan parmak izi okuyucu kayboldu hiçbir şekilde kullanamıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Mİ MAX CİHAZIM VAR AYARLARDAN PARMAK İZİ OKUYUCU KAYBOLDU HİÇBİR ŞEKİLDE KULLANAMIYORUM PARMAK İZİ OKUYUCUYU

Öncelikle sakin olun, cihazınızın ayarlarında eğer ilgili bölümde parmak okuyucu menü yoksa cihazı fabrika ayarlarına döndürünüz. Çözüm olmazsa stok romu mi flash üzerinden flashlayınız. Yine olmazsa donanımsal olmalıdır.

Oyla:

Erdem81

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdem
Cihazım
Mi max
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle sakin olun, cihazınızın ayarlarında eğer ilgili bölümde parmak okuyucu menü yoksa cihazı fabrika ayarlarına döndürünüz. Çözüm olmazsa stok romu mi flash üzerinden flashlayınız. Yine olmazsa donanımsal olmalıdır.
Cihazı sıfırlayamam imei silinir menü vardı kayboldu anlam veremedim donanımsal nasıl olabilir

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Cihazı sıfırlayamam imei silinir menü vardı kayboldu anlam veremedim donanımsal nasıl olabilir

Anladım, iki türlü bu menü kaybolur. Kurduğunuz yazılımlarla beraber parmak okuyucu dosyaları çakışabiliyor. Sistem çalışma esnasında bir sorun algıladığından komple çökmektense parmak okuyucu modülü kullanmıyor. O yüzden fabrika ayarlarına dönün demiştim. Tabi imei durumunuza dikkat.

Geriye kalan tek şey ise parmak okuyucunuz arıza yapmış olabilir.

Oyla:
Üst Alt