Yardım Parmak izi sorunu

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Arkadaşlar, epic romdan Global roma twrp ile geçiş yaptım. Back UP aldım ve restore yaparak geri yükleme yaptım fakat parmak izini tanıttığım halde parmak izine bastığımda cihaz uyanıyor ama açılmıyor. Yani parmak izini tanımıyor. Yeniden temiz kurulum yaptım. Restore yapmayınca parmak izinde sıkıntı yok. Restore yapınca parmak izi çalışmıyor. Yeni backup aldım yine problem çıktı. Epic Rom a döndüm, restore yapana kadar parmak izi yine çalışıyor. Restore yapınca parmak izi çalışmıyor. Ne yapabilirim.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Eğer parmak izi ve ekran kilit şifresi mevcut olan bir sistemde backup alındıysa restore yaptığınızda çalışmaması çok normal. Restore yaptıktan hemen sonra ekteki dosyayı flashlayın.

Ekli dosyalar

• del_pwd.zip
    1,1 KB · Görüntüleme: 4
Oyla:

mehmetgollu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 5
Konular
4
Eğer parmak izi ve ekran kilit şifresi mevcut olan bir sistemde backup alındıysa restore yaptığınızda çalışmaması çok normal. Restore yaptıktan hemen sonra ekteki dosyayı flashlayın.
Tüm telefonlar için geçerli mi acaba?

Oyla:

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Teşekkür ederim

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt