Yardım Parmak izi Kayboldu

Skyloud

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi 11 Lite 4G
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Telefon ilk başlarda parmak izini bi tanıyordu bi tanımıyordu bugün ayarlardan komple parmak izi özelliği seçeneği kalkmış garantiye yollamak istemiyorum yeniden başlattım çok kez ama yok hep aynı telefon düşmedi/suya girmedi/darbe almadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

! GÜNCELLEME! Evde bir kişi daha ekstra mi 11 lite kullanıyor onda da bu özellik yok olmuş zaten güç tuşu sıkıntılıydı ama o telefonda

.

Ekli dosyalar

• IMG_20220313_140411.jpg
    IMG_20220313_140411.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 27
Moderatör tarafında düzenlendi:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60

Tek yol garanti gibi duruyor. Yani cihazı açıp bağlantıları kontrol edebilirsiniz ama bu garantiyi bozar düzeltemezseniz daha çok sıkıntıya girersiniz.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Telefon ilk başlarda parmak izini bi tanıyordu bi tanımıyordu bugün ayarlardan komple parmak izi özelliği seçeneği kalkmış garantiye yollamak istemiyorum yeniden başlattım çok kez ama yok hep aynı telefon düşmedi/suya girmedi/darbe almadı LÜTFEN ACİL ÇÖZÜM

! GÜNCELLEME! Evde bir kişi daha ekstra mi 11 lite kullanıyor onda da bu özellik yok olmuş zaten güç tuşu sıkıntılıydı ama o telefonda

.
Mi 11 Lite cihazı narin yapısından dolayı fazlasıyla hassas bir cihaz, güç tuşuna biraz sert bastığınızda önce sensör arızası veriyor sonra güç tuşu tamamen gidiyor, garantili ise servise verebilirsiniz.

hmtbltc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hmt
Cihazım
Mi8 lite
Konular
0
arkadaşlar mi 11 lite kullanıcısıyım.2 haftadır aynı problem bende de var.güncelleme sonrası parmak izi çalışmamaya başladı.tanımlı parmak izlerini sildim.eklemeye çalışınca parmak izi eklenemedi hatası verdi ve sonra parmak izi tamamen kayboldu.nasıl çözecez bu problemi başına gelen varmı

Skyloud

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi 11 Lite 4G
Meslek
Öğrenci
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar mi 11 lite kullanıcısıyım.2 haftadır aynı problem bende de var.güncelleme sonrası parmak izi çalışmamaya başladı.tanımlı parmak izlerini sildim.eklemeye çalışınca parmak izi eklenemedi hatası verdi ve sonra parmak izi tamamen kayboldu.nasıl çözecez bu problemi başına gelen varmı
Ben en son çare garantiye yolladım hem ekranda ölü piksel vardı aldığımdan beri tüm sıkıntıları söyledim parmak izi ve ekran değişimi yapıcağız dediler ücretsiz ama 2 gündür üretici izni bekliyorlarmış üretici ile iletişim halindelermiş beklemedeyim bence sende yolla

hmtbltc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hmt
Cihazım
Mi8 lite
Konular
0
Ben en son çare garantiye yolladım hem ekranda ölü piksel vardı aldığımdan beri tüm sıkıntıları söyledim parmak izi ve ekran değişimi yapıcağız dediler ücretsiz ama 2 gündür üretici izni bekliyorlarmış üretici ile iletişim halindelermiş beklemedeyim bence sende yolla
Teşekkür ederim üstadım

asukaki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gokce
Cihazım
htc one mini
Konular
1
Bende de aynı sorun oldu. Parmak iyi çalışıyordu. 12.5.4 güncelleme sonrası parmak izi kayboldu. Müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. Güncelleme iden kaynaklanıyor gibi gözüküyor dediler. Yakın zamanda MIUI 13 güncellemesi alacak devam ederse garantiye yollarısınız diye söylediler. Mi13 güncellemesi gelemedi gitti.

Üst Alt