Yardım Parmak izi gecikmesi

1yusufreizz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
16
Merhaba, gittigidiyordan Redmi 5 Plus 64gb modelinden aldin. Cok memnunum fakat parmak izi sensorune dokununca açılıyor ama arada bir gecikme var hissedebiliyorum. Saniselik bir fark var ama hissedilebilir bir fark. Değişim yaparsam onda da başka bir sorunu çıkar diye korkuyorum redmi 5 plus kullananlar yazabilirmi?

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Hocam okuduğum kadarıyla sorun SD karttan kaynaklanıyormuş, eğer SD kart takılıysa bir de çıkartıp test eder misiniz, lakin SD kart yoksa parmak izinizi kaldırıp cihazı yeniden başlatıp parmak izinizi tekrar ekleyip öyle deneyin.

Oyla:

cankurtgs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Cihazı yeni aldığınıza göre, üzerinde Global Stable ROM var ve parmak izinin teklemeden stabil çalışması gerek. MIUI 10 da -animasyondan dolayı diye düşünüyorum- şimdilik gecikme var ancak MIUI 9 da gayet iyi. Parmak izi sensörünü nemli bezle temizleyip, parmak izinizi de parmağınızın ucunun kenarları da dahil olmak üzere tekrar kaydedin. Tam kaydedemediginiz için okumada gecikme yapıyor da olabilir.

Oyla:

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Değişim mi? Hocam ne gerek var değişime falan? Bende de aldığım ilk 3 gün hızlıydı. Cihaz daha new olduğu için. Sonradan yavaşladı ama şöyle yavaşladı ; Telefon mesela 10 dakikadır bi köşede duruyor bekliyor. İlk parmak izinde yavaş açılıyor ama sonra hemen kilidi kapatıp parmak izini denediğimde hızlı açılıyor. Buda bana göre yazılımla ilgili bi sıkıntı olduğunu gösteriyor. O yüzden değişime falan filan gerek yok. Parmak izi aman aman denecek kadar önemli değil benim için. Ekrana çift dokunuşla kilit açma var. Onu daha çok seviyorum. Hızlı açması lazım tabi evet ama yeterince iyi hızı bence. Ama yok. İnsanlar istiyorki ışık hızıyla açsın. Ne zaman açıldığını bile göreme farkedeme. O kadar hızlı

İşin esprisi bi yana, update ile ilgili bi sorun var muhtemelen. Yenisini bekleyecez. Oda ne zaman gelir bilmiyorum artık hocam.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt