Yardım Parmak izi ayarlardan kayboldu

• Konbuyu başlatan Bagarak
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 24
  • Görüntüleme 14K

Bagarak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Redmi s2
Konular
1
Merabalar , redmi s2 kullanicisiyim kullanali daha 1 ay oldu fakat anide parmak izi calismadi ve baktigimda ayarlardan parmak izi kaybolmuş bunun bi cozumu varmidir yoksa servisemi gondermemiz gerekiyor

Sıfır

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiamoi Mi Max 2
Konular
23
Büyük ihtimal sensör zarar almış ve okuyamıyor ondan olabilir benim eski samsung s5'te aynısı olmuştu

Oyla:

Efilef

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sancak
Cihazım
Mi 11 Ultra
Meslek
Girişimci/Geliştir
Konular
7
bir arkadaşımda aynı dertten muzdarip di, sıfırladı fabrika ayarlarına geri döndü ve şuan sıkıntısız kullanıyor. verilerinizi yedek alıp deneyebilirsiniz.
Forum da ki uzman arkadaşların belki farklı yöntemleri mevcuttur, eğer yoksa sıfırlamayı deneyin derim

Oyla:

Bagarak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Redmi s2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir arkadaşımda aynı dertten muzdarip di, sıfırladı fabrika ayarlarına geri döndü ve şuan sıkıntısız kullanıyor. verilerinizi yedek alıp deneyebilirsiniz.
Forum da ki uzman arkadaşların belki farklı yöntemleri mevcuttur, eğer yoksa sıfırlamayı deneyin derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tmam tesekkur ederim en son bunu deniyecegim

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Merabalar , redmi s2 kullanicisiyim kullanali daha 1 ay oldu fakat anide parmak izi calismadi ve baktigimda ayarlardan parmak izi kaybolmuş bunun bi cozumu varmidir yoksa servisemi gondermemiz gerekiyor
Komple şarjın biterek telefonun kapanmasını sağlayın. Daha sonra sarja takip cihazı açın. Mi5 kullanırken sorunu bu şekilde çözmüştüm.

Oyla:

Bagarak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Redmi s2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fabrika ayarlarina geri dondum olmadi , sarji bitirip tekrar açtım yine olmadi baska onerisi olann varmi acaba ?

Oyla:

Efilef

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sancak
Cihazım
Mi 11 Ultra
Meslek
Girişimci/Geliştir
Konular
7
Fabrika ayarlarina geri dondum olmadi , sarji bitirip tekrar açtım yine olmadi baska onerisi olann varmi acaba ?
ozaman servisten başka çare kalmadı gibi görünüyor. anlaşılan sorun rom da değil gibi. geçmiş olsun

Oyla:
Üst Alt