Yardım Papara canlılık testinde ekran glitchleniyor

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5
Telefon Modeli
Mi 9 se
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba bugün papara hesabımı doğrulamak için paparaya girdim kimliğin önünü çektim arkasını çektim nfc ile okuttum hepsi tamam ama canlılık kontrolünde fotoğraftaki gibi oluyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Burada sıkıntı yok yüzümü alana oturtunce 3ten geriye sayıyor ve süre bittiğinde bana 5 saniye boyunca kafamı çevirmemi söylüyor ama tam bunu söyleduğinde kamera böyle oluyor

Ve 5ten geriye doğru sayarken 2 saniye kala falan telefon donup tekrar başlıyor bu kamera döngüsü, bu durumu nasıl engellerim

certem28

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ertem
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
15
Merhaba bugün papara hesabımı doğrulamak için paparaya girdim kimliğin önünü çektim arkasını çektim nfc ile okuttum hepsi tamam ama canlılık kontrolünde fotoğraftaki gibi oluyor

Burada sıkıntı yok yüzümü alana oturtunce 3ten geriye sayıyor ve süre bittiğinde bana 5 saniye boyunca kafamı çevirmemi söylüyor ama tam bunu söyleduğinde kamera böyle oluyor

Ve 5ten geriye doğru sayarken 2 saniye kala falan telefon donup tekrar başlıyor bu kamera döngüsü, bu durumu nasıl engellerim
Asıl kamera uygulamasında çekim yaparken oluyor mu?

Oyla:

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asıl kamera uygulamasında çekim yaparken oluyor mu?
Hayır kamerada ya da diğer uygulamalardaki kamerada sorun olmuyor ama paparada şu sahnede bi değişik oluyo, aklıma mi 8 se deki portre modundaki yeşil ekran sorunu geldi modem dosyasıyla düzeltiliyordu, belki bunun da bir çaresi vardır

Oyla:
Üst Alt