- Adım
- Erdem
- Cihazım
- T50
- Konular
- 1
VSM hocam özellikle size soruyorum, ios 11 alakadranya temanızı indirdim. Fakat tek sorun saat hala sol köşede. Bu saati ortaya almanın bir yolu yokmu aynı sizin ki gibi? Yada halihazırda kullandığınız özel temanızı paylaşır mısınız, Şimdiden teşekkür ediyorum cevabınızı bekliyorum.
Hocam bunun hangisini indiricez enable yada disable var benim miui sürümüne uygun, ayrıca nasıl işliyor programLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Enable sürümünü indirdim, zip dosyasında 2 dosya var nasıl açıcam bilmiyorum. AcemiyimHocam bunun hangisini indiricez enable yada disable var benim miui sürümüne uygun, ayrıca nasıl işliyor program
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihazınıza ve yüklü miui sürümüne uygun enable dosyasını indirdikten sonra twrp üzerinden cihaza flashlayın.Hocam bunun hangisini indiricez enable yada disable var benim miui sürümüne uygun, ayrıca nasıl işliyor program
Hocam twrp yüklü değil, ayrıca bilgisayar da yok yanımda sınır dışındayım. Nasıl yüklerim PC siz yada farklı bir yolu varsa söyler misinCihazınıza ve yüklü miui sürümüne uygun enable dosyasını indirdikten sonra twrp üzerinden cihaza flashlayın.
Malesef yok, bu gibi özelleştirmeler için cihazda twrp veya root olmalı.Hocam twrp yüklü değil, ayrıca bilgisayar da yok yanımda sınır dışındayım. Nasıl yüklerim PC siz yada farklı bir yolu varsa söyler misin
PC olmadan twrp kurmak mümkün değil mi?Malesef yok, bu gibi özelleştirmeler için cihazda twrp veya root olmalı.
Telefonda root erişim haklarının olması gerekir.PC olmadan twrp kurmak mümkün değil mi?
Peki saat ayarı için rootlamaya değer mi? Benim pek bilgim yok bu konulardaTelefonda root erişim haklarının olması gerekir.