- Adım
- Halid
- Cihazım
- Mı 10 lite 5G
- Meslek
- Ekip üyesi
- Konular
- 17
Redmi note 8 pro'nun ekran panelini nasıl öğrenebilirim arkadaşlar ?
Bu konuyu inceleyebilirsiniz.
Yardım - Telefon paneli öğrenme
Arkadaşlar telefonumun lg veya jdi panel oldugunu nasil öğrenebilirimforum.miuiturkiye.net
Çok teşekkür ederim, şimdi bakıyorum.Bu konuyu inceleyebilirsiniz.
Yardım - Telefon paneli öğrenme
Arkadaşlar telefonumun lg veya jdi panel oldugunu nasil öğrenebilirimforum.miuiturkiye.net
Maalesef çıkmıyor, çeşitli uygulamalarda yükledim ama nafileÇok teşekkür ederim, şimdi bakıyorum.
Bazı telefonlarda son sürümlerde ekran panelini gizliyorlar. 3. Parti uygulama ile genede göremiyorsunuz.Maalesef çıkmıyor, çeşitli uygulamalarda yükledim ama nafile
Haklısınız,ilk defa görüyorum böyle bir şeyBazı telefonlarda son sürümlerde ekran panelini gizliyorlar. 3. Parti uygulama ile genede göremiyorsunuz.
MTK işlemci olduğu için sanırımBazı telefonlarda son sürümlerde ekran panelini gizliyorlar. 3. Parti uygulama ile genede göremiyorsunuz.
Ben Mi 8 Lite kullanıyorum. Bende göremiyorum İşlemci SnapdragonMTK işlemci olduğu için sanırım
Rom değişikliği yapmayı pek sevmiyorum cihazı olduğu gibi kullanacağım,sadece merak ettim ekran panelini hayalet ekran çıkar mı diye ileride.Ben Mi 8 Lite kullanıyorum. Bende göremiyorum İşlemci Snapdragon
OrangeFox bakabilirsiniz. Şuan için Redmi Note 8 Pro'ya çıkmadı. İlerleyen zamanlarda çıkacaktır.