Sohbet Pamuk beyazı Xiaomi şarj kablosu nereden temin edilir?

KojiroHyuga04

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
HG
Cihazım
Kullanmıyorum.
Konular
10
Merhaba. Çok kısa bir süre içerisinde bembeyaz bir Xiaomi şarj kablosu temin etmemiz gerekiyor.

Olay çok karmaşık. Babam bilirkişilik yapıyor. Bir Redmi Note 9 incelemişti, vatandaşa da cihazını vermişti. Buraya kadar hiçbir sıkıntı yok, hatta durum vatandaşın lehine çıktı.

Ama vatandaş cihazı aldığında benim kablom pamuk beyazıydı, kablomu çaldınız diye babama iftira attı.
Halbuki orijinal kablosu cihaz içerisinde duruyordu, benim babam bunu yapacak kadar haysiyetsiz birisi değildir.

Mi Store gibi yerlerden temin edilebilir mi bu kablo?
Eğer temin edilebilirse bugün memlekete gidiyorum, Espark AVM Mi Store üzerinden alabilirim.

Moderatörler, eğer konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

KojiroHyuga04

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
HG
Cihazım
Kullanmıyorum.
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi store yada sitemiz üzerinden kablo satın alabilirsiniz. Geçmiş olsun.
Hocam merhaba, konu üzerinden çok uzun zaman geçmiş ama yine de yazayım.

Eskişehir Doktorlar Caddesi üzerindeki Mi Store üzerinden orijinal bir şarj kablosu aldık ama pamuk beyazı hiçbir yerde bulamadık.

Vatandaşa faturası ile beraber verdik ama babama artistlik yapmış vatandaş orada ve kabloyu almayı reddetmiş. Benim cihazım ikinci el olacak (?), senin yüzünden cihazım değer kaybetti, işte seni dava ederim falan fişman diye.
Babam da aynı şekilde bana attığınız bu iftiradan dolayı manevi tazminat davası açacağım dedi ve açtı. Davayı bekliyoruz, mayıs ayında duruşma var ve o zaman karara bağlanacak.

Ki babam burada hiç vatandaşın aleyhine bir şey yapmadı.
Zaten 2 senedir bu kar beyazı ya da pamuk beyazı dediğimiz kablo üretilmiyormuş. Alınan kablo şu an için elimizde duruyor, kendi cihazımın kablosu bozulursa kullanırım diye kenarda durmakta.

KojiroHyuga04

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
HG
Cihazım
Kullanmıyorum.
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Epey ilginç bir durum olmuş hocam,geçmiş olsun sıkıntılı bir durummuş maalesef.
Zaten hep de böyle ilginç şeyler bize denk geliyor, bu zamana kadar hiç normal bir şey denk gelmedi.

Teşekkür ederim hocam, sağ olun.

Üst Alt