Soru Pad 6 Oyunlarda piksel ve çözünürlük sorunu

emrecnshin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrecan
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
7
Arkadaşlar Xiaomi pad 6 tablet cihazımda oyun içi grafikleri ultrada olmasına rağmen oyun içinde piksel ve çözünürlük düşük sorunları yaşıyorum yani cihaz oyun canavarı olmasına rağmen neden bu sorunu yapar bilgisi olan var mı

Cihaz özellikleri 8 GB Ram işlemci SD 870 5G

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
İlk çıktığı dönemde evet SD870 canavardı ama artık çok yaşlandı hocam. Günümüz orta seviye işlemcilerinden bile daha düşük performans almanız çok normal.

Pad 6 modeli hiç anlamlandıramadığım bir şekilde muadillerine göre çok (hem de çok çok) daha pahalı satılan bir model. 870 kullanan Pad 6 ile Gen 2 kullanan Tab S9 (eski modeli adamların yani) aynı fiyat. Hatta Pad6 daha bile pahalı. Üstelik adamlar gerçek tablet satıyorlar. Pad6 MIUI bozması bir şey. TAB serisinde ise kalem kullanımı, yapay zeka, arayüz vs. her şeyiyle tablet olarak kıyas dahi kabul etmezken bir de donanım olarak fark atıyor Xiaomi'ye...

Yani elinizdeki cihaz aynı donanımla 4-5 yıl önce tanıtılmış olsaydı canavar olabilirdi ama donanımı günümüzde çok eski kalıyor maalesef ona en fazla tek dişi kalmış canavar diyebiliriz.

Üst Alt