Yardım Package receiver nedir

tetikci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
crDroid 4.7 and 8.1
Telefon Modeli
Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Açık
Beyler selamun aleyküm greenify kullanıyorum uygulama uyandırma yollarını kesiyorum açılmaması için ama çoğu uygulama Package receiver diye bir sistem hizmeti uygulamaları açıyor sürekli nedir bu bileniniz var mı crDroid custom rom kullanıyorum Redmi 5 + telefonum

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Beyler selamun aleyküm greenify kullanıyorum uygulama uyandırma yollarını kesiyorum açılmaması için ama çoğu uygulama Package receiver diye bir sistem hizmeti uygulamaları açıyor sürekli nedir bu bileniniz var mı crDroid custom rom kullanıyorum Redmi 5 + telefonum
bunun gibi bir şey olabilir
BroadCastReceiver işletim sistemi tarafından uygulamalara gönderilen sinyalleri dinlemek ve takip etmekle görevlidir. Bu sinyaller işletim sistemiyle birlikte gelen sistem uygulamaları tarafından oluşturulabileceği gibi market üzerinden indirilen uygulamalar tarafından da gönderilebilir. Bu şekilde uygulamamız telefona gelen çağrılardan, kısa mesajlardan ve diğer olaylardan haberdar olacak.

Oyla:

tetikci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı uygulamalar bilgim dışında uyandırılıyor bunları engellemek istiyordum sadece işlevsiz uygulamaları uyutucam demekki sağolasın hacı

Oyla:
Üst Alt