Soru Özellikle mi5 kullanan arkadaşlara soruyorum..

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Forumdan ve telefon dünyasından biraz uzak kaldım. Daha evvelki zamanlarda mi4 ve mi4c gibi cihazları kullanmasam da tecrübelerim oldu. Maksimum 1500 tl'lik cihaz almayı düşünüyorum. Mi5 in 64 gb modeli var alacağım cihazlar sırasının en tepesinde. Şarj süresi vs nasıldır? Sizce şu anda mi5 bu fiyat segmentinde alınabileceğin "en iyisi" midir? Farklı alternatif olarak önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:

ali mert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
R Note 3 Pro
Konular
1
mi5s modellerine bak bence

erenbalaman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eren
Cihazım
mi5
Konular
5
4 aylık mi5 32 gb kullanıcısı olarak söylüyorum çok aşırı oyun oynayan ve aşırı telefon kurcalayan biri olarak söylüyorum telefonu nekadar şişirsemde telefonda gram kasma donma olmuyor oyun performansı çok iyi ve en sevdiğim yanı pilkullanımı çok iyi hızlışarjı unutmayalım yarımsaatte yüzde yetmişlere kadar doduruyor ama şarjdayken aşırı telefona yüklenince ısınıyor. çok hafif ve çok kibar bi telefon kırılmaz camı sikon kılıf alamdan kullanmayın diyer telefonlar gibi kılıf taktım kaba olur diyede korkmayın cuk oturuyor adamlar hakikaten on numara telefon yapmış....

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Hocam çok fazla kurcalamaya bence gerek yok. Benim şahsi dusuncem ara serileri es geç mi5 iyidir. Kullanıcıları bana kizmasinlar mi4c den agzim yandı onun için. Yoksa eminim mi5 ara serileri çok başarılı cihazlar. Ama birde şu var 2-3 ayda bir model çıkarıyorlar ve elimizdekine alismadan yenisi gelince eskimiş hissediyoruz. Mi5 pro kullanıyorum mi6 beni çok cezbetmez ise de kullanmaya devam edeceğim. Büyük ihtimalle de etmeyecek. Çünkü artık ekranlar büyüyor ve muhafazası zorlaşıyor mi5 benim için ideal ebatlarda. Ha belki küçük ebatta bir amiral gemisi nitelikli telefon çıkarsa o zaman dusunebilirim.

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Forumdan ve telefon dünyasından biraz uzak kaldım. Daha evvelki zamanlarda mi4 ve mi4c gibi cihazları kullanmasam da tecrübelerim oldu. Maksimum 1500 tl'lik cihaz almayı düşünüyorum. Mi5 in 64 gb modeli var alacağım cihazlar sırasının en tepesinde. Şarj süresi vs nasıldır? Sizce şu anda mi5 bu fiyat segmentinde alınabileceğin "en iyisi" midir? Farklı alternatif olarak önerilerinizi bekliyorum.
S.a hocam. Bitane rosegold 64 var elimde sana vereyim.

Yasin Mercan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 5
Konular
2
Merhaba, GM5 plus ve Mİ5 kulanıcısı olarak yazıyorum. Eğer çok oyun bağımlısı değilsen telefonu aşırı yoracak işlemler yapmayacaksan. Sosyal Medya video izleme vb. gibi kullanacaksan GM 5 plus derim. Çünkü kullanımı falan oldukça rahat Ön ve Arka kamerası da oldukça tatmin edici. Fakat daha profesyonel kullanacaksan oyun vb. o zaman da Mİ5 tercih etmelisin bence.

Mustayfa06

Ŋє мυTℓυ Tüякüм Đιуєηє!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Yaklaşık 1.5 ay oldu mi5 alalı ilk başta tereddütlerim vardı Ama simdi iyiki almışım diyorum kamera performans pil her yönüyle harika. Mı 5 den kesinlikle şaşma derim.

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi5 ile mi5s ayni fiyatta. Mi5s alacagim sanirim.

Üst Alt