Soru Özelleştirme

omerosmxn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi 11t
Konular
4
Selamın aleyküm öncelikle cihazim mi 11t cihazımın bildirim çubuğunu uygulama simgelerini ozellestirmek istiyorum
A13 miui14.0.4 sürümü kullanıyorum bir kac uygulama denedim ama birşey değişmedi yardımcı olur musunuz acaba ?

Pr4sident

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
0
Selamın aleyküm öncelikle cihazim mi 11t cihazımın bildirim çubuğunu uygulama simgelerini ozellestirmek istiyorum
A13 miui14.0.4 sürümü kullanıyorum bir kac uygulama denedim ama birşey değişmedi yardımcı olur musunuz acaba ?
Bu tarz şeyleri kesin olarak değiştirmek istiyorsanız cihazınızın rootlu olması gerekir.(Rootsuz da yapılabilen işlemler var tabii ama root olmadığı sürece herşeyi yapamazsınız) Telefonunuzu rootlarsanız garanti devre dışı kalır, o yüzden rootlayıp rootlamamak size kalmış ama sırf böyle basit arayüz özelleştirmeleri için root yüklemek bence saçma olurdu

Benim cihazımda OrangeFoxRecovery yüklü ve magisk son sürüm root var ama ben rootu özelleştirme için kullanmıyorum farklı romlar deniyorum farklı kerneller deniyorum ve telefonumu kurcalıyorum diyebilirim.

Üst Alt