Yardım Özel albüme eklenen dosyalar hakkında

emirkaan07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emir
Cihazım
Poco x5 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Poco x5 Pro
Telefon Modeli
Poco x5 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar,
Galeri de bulunan özel albüme dosya yükledim bir süre sonra yüklediğim dosyalar üzerinde her hangi bir işlem yapamıyorum. Özel albüme yeni dosya yükleyebiliyorum geri alabiliyor veya silebiliyorum ama önceki yüklediklerime müdahale edemiyorum. Bilgisayara bağlayıp silmeyi denedim dosyalardaki gizli klasörü buldum ama galerideki Özel dosyaları bulamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum..

clksf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
1
Merhabalar,
Galeri de bulunan özel albüme dosya yükledim bir süre sonra yüklediğim dosyalar üzerinde her hangi bir işlem yapamıyorum. Özel albüme yeni dosya yükleyebiliyorum geri alabiliyor veya silebiliyorum ama önceki yüklediklerime müdahale edemiyorum. Bilgisayara bağlayıp silmeyi denedim dosyalardaki gizli klasörü buldum ama galerideki Özel dosyaları bulamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum..
Bi çare bulabildin mi dostum.. Bende de özel klasörde videolar görünmüyor, ama dosya yöneticisinde secret albumde dosyalar görünüyor, farklı bir uzantıyla tabi (lsav)
Daha önce özel dosyadan çıkardığım bir video da çalışmıyor

Oyla:

agentmaster47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
Bi çare bulabildin mi dostum.. Bende de özel klasörde videolar görünmüyor, ama dosya yöneticisinde secret albumde dosyalar görünüyor, farklı bir uzantıyla tabi (lsav)
Daha önce özel dosyadan çıkardığım bir video da çalışmıyor
dosya uzantısını değiştirmeyi denedin mi

Oyla:
Üst Alt