Yardım Oyunlardaki Sorunlar

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32
Arkadaşlar son güncellemeden sonra oyunlarda donmalar takılmalar olmaya başladı. İşin sıkıcı tarafı bu sorunların olduğu oyunlar basit ve düşük ayarlı oyunlar. Aynı oyunlar samsung da orta grafik ayarda sorun çıkarmıyor ama note 8 pro da sorun çıkıyor Bunun mantıklı bi açıklaması var mı sizce

Dirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
Bende de aynı sıkıntılar var oyundan atıyor hatta bir de telefon görüşmesi yaptıktan sonra kısa bir süre ekranı açamıyorum

Oyla:

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya böyle bir komedi yok arkadaşlar inanın sinir bozucu bir durum. Oyunlar bunlar

Diğer test edilen telefon Samsung J7 2016. Aralarında bunca fark olan cihaz ve sonuç...

Oyla:

Dirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
Ya böyle bir komedi yok arkadaşlar inanın sinir bozucu bir durum. Oyunlar bunlar

Diğer test edilen telefon Samsung J7 2016. Aralarında bunca fark olan cihaz ve sonuç...

Bende de archero da yapıyor

Oyla:

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
Hocam yine linç edilecegim ama mediatek işlemcinin yan etkileri bunlar. Umarım güncelleme ile çözülür telefonu sıfırlamayı. Otomatik başlayan uygulamaları kapatmayı güç tasarrufunu açık eşitlemeyi kapalı tutmayı, uygulama pil tasarrufundan gereksizleri arka planda kapatmayı pil oltimizasyonundan bütün uygulumaları optime haline getirmeyi ve günlük olarak güvenlikten temizleme ayarlar>depolama dan da önbelleği temizlemenizi sık sık da cihazınızı yeniden başlatmanızı öneririm. Ayrıca bidahakine snapdragon işlemcili cihazlara bi göz atmanızı dilerim

Oyla:

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yine linç edilecegim ama mediatek işlemcinin yan etkileri bunlar. Umarım güncelleme ile çözülür telefonu sıfırlamayı. Otomatik başlayan uygulamaları kapatmayı güç tasarrufunu açık eşitlemeyi kapalı tutmayı, uygulama pil tasarrufundan gereksizleri arka planda kapatmayı pil oltimizasyonundan bütün uygulumaları optime haline getirmeyi ve günlük olarak güvenlikten temizleme ayarlar>depolama dan da önbelleği temizlemenizi sık sık da cihazınızı yeniden başlatmanızı öneririm. Ayrıca bidahakine snapdragon işlemcili cihazlara bi göz atmanızı dilerim
Hocam kesinlikle haklısınız telefonda o kadar uygulama yok zaten boyutu en büyük oyun 280 geçmez. Zaten oyunları bilen arkadaşlar gülüyordur basit oyun diye. Optimasyon ve Bakım her zaman yapıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mediatek işlemciden kaynaklı gibi .Güncelleme ile düzeltilebilir.
Ustam kesinlikle işlemciden kaynaklı diğer telefonda kasma olmuyor

Oyla:
Üst Alt