Yardım Oyunlarda Performans Sıkıntısı

Enes Gökcegöz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
Nir çok Rom denedim. AOSP tabanlı olsun MIUI tabanlı olsun. Ama bu lanet telefon ne yaparsam yapayıp Pubg Mobile'da net 60 fps oynatmıyor. King Tweaks modülü kurup riske giriyorum ancak o şekilde biraz oynatıyor ama tleefon patlayacal sanki ısınmaktan ekrana dokunamıyorum kaynıyor resmen cihaz. Ayrıca bu King Tweaks modülü bir kere kuruldu mu cihazın tüm stabiliyesinin içine ediyor. Cihaz akıcılığını kaybediyor. Bende temiz kurulum ile Corvus OS'da kalmayı denedim(Sözde en iyi gaming rom ya). GFX Tool kullanıyorum ram temizliyorum, cpu,gpu güç aşırtıyorum ama yine de arada takılıyor droplar giriyor. YouTube'da izlediğim videolarda adam rootsuz gfx ile note 4 üzerinden deli performans alıyor ama benim aptal makine sürekli takılıyor. Lütfen bana tavsiye verin. Ne yapabilirim. İş çıkışı bir zevkim var ondan da mahrum kalıyorum.

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
56
Nir çok Rom denedim. AOSP tabanlı olsun MIUI tabanlı olsun. Ama bu lanet telefon ne yaparsam yapayıp Pubg Mobile'da net 60 fps oynatmıyor. King Tweaks modülü kurup riske giriyorum ancak o şekilde biraz oynatıyor ama tleefon patlayacal sanki ısınmaktan ekrana dokunamıyorum kaynıyor resmen cihaz. Ayrıca bu King Tweaks modülü bir kere kuruldu mu cihazın tüm stabiliyesinin içine ediyor. Cihaz akıcılığını kaybediyor. Bende temiz kurulum ile Corvus OS'da kalmayı denedim(Sözde en iyi gaming rom ya). GFX Tool kullanıyorum ram temizliyorum, cpu,gpu güç aşırtıyorum ama yine de arada takılıyor droplar giriyor. YouTube'da izlediğim videolarda adam rootsuz gfx ile note 4 üzerinden deli performans alıyor ama benim aptal makine sürekli takılıyor. Lütfen bana tavsiye verin. Ne yapabilirim. İş çıkışı bir zevkim var ondan da mahrum kalıyorum.
Android 11 mi kullanıyorsunuz ?

Enes Gökcegöz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Android 11 mi kullanıyorsunuz ?
Dediğim gibi sürekli rom denemeleri yapıyorum. Ve Android 11 data klasörü erişimi vermediği için gfx çalışmıyor. Bundan dolayı Android 11'e bir uzaklığım vardı. Sırf denemek için Corvus Android 11 kurfum ve şu sn kullanıyorum ama hala aynı sorun. EvolutionX Android 10 indiriyorum şu an, geri döneceğim.

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
56
Dediğim gibi sürekli rom denemeleri yapıyorum. Ve Android 11 data klasörü erişimi vermediği için gfx çalışmıyor. Bundan dolayı Android 11'e bir uzaklığım vardı. Sırf denemek için Corvus Android 11 kurfum ve şu sn kullanıyorum ama hala aynı sorun. EvolutionX Android 10 indiriyorum şu an, geri döneceğim.
Rom'dan kaynaklı olabilir bu konuyla ilgili açılmış konular var araştırma yapabilirsin.

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Salim
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
18
Oyun için en iyisi global romdur kesinlikle.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Android 9'un oyun performansı çok daha iyi hocam 10'dan ; kendimce aynı donanıma sahip Mi 8 Lite için böyle düşünüyorum.

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
81
Selam yoldaş aynı yolda beraber yürüyoruz, benim şuan internetim fazla olsaydı ve olduğunda deneyeceğim Devil romu Miui11 Android 9 olan sende bi dene derim kankam

Enes Gökcegöz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selam yoldaş aynı yolda beraber yürüyoruz, benim şuan internetim fazla olsaydı ve olduğunda deneyeceğim Devil romu Miui11 Android 9 olan sende bi dene derim kankam
Ben MIUI Romlardan ümidimi kestim. Performans olarak bir çok rom denedim hepsi fos çıktı. Çok övülen Razer Edition ve ROG'u da denedim onlarda fortladı. Evolution X Android Q'dayım şu an memnunum.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Oyun performansi için demiyorum ama miui yazılımı gerçekten beş para etmez lagli tepkisel çalışmayan berbat bı yazılım.
Note 6 proya pixel experience android 11 kurdum inanılmaz memnunum cihaz arayüz uygulamalar mükemmel seviyede akıcı herşey çok hızlı ve tepkisel klavye performansı bile hissettiriyo şarj desen miui romda 7 saat aldığım ekran süresi 9 saate çıktı.

Scawll

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergün
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
21
Hocam yanlış anlaşılmasın bu pubg mobile fps davasını kimse anlamıyor pubg oyunu optimize sorunu olduğu için istediğiniz android telefonu istediğiniz romu yükleyin oyun sabit fps vermez (yeni amiral gemisi android telefonlar hariç) pubg mobile android için optimizesini ortaya koyuyor hangi telefon bu optimizasyonu daha iyi çalıştırırsa ama ioslar öyle değil android telefonlara göre çok az modeli olduğu için ioslu cihazlar daha iyi kendisine optimize ediliyor ve bu sayede droplanmalar minimum seviyeye düşüyor kalite en yükseğe çıkıyor

Üst Alt