Yardım Oyunlarda İlginç Kasma Sorunu

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Merhaba arkadaşlar. Cihazı yeni aldım daha önce p smart 2019 kullanıyordum. Cihazda çok anormal bi durum var ve gerçekten sinir bozucu. Oyunlarda kasıyor telefon. Örnek veriyorum 'Motorball' ve Zula Mobile. Motorball zaten herhangi bi sistem gerektiren oyun değil,ama oynamak imkansız kasmaktan. Zula Mobile gelince ,P smart cihazımdan sıkıntısız 60fps oynuyodum orta-yüksek ayarlarda. Note 8 e ilk yüklendiğimde önerilen grafik ayarları yüksek seçili olmasına rağmen en düşük ayarlarda bile sürekli bi kasma var, hiçbir şekilde geçmiyor. Donanımdan böyle bi sey olması mümkün değil. miui den olduğunu düşüyorum. Sizin düşünceleriniz neler? Bu sorunu yaşayan var mı?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Sd 665 e optimize edilmemiş oyunlar olabilir. Bu işlemci piyasada yeni ve çok az kullanılan bir işlemci.

Oyla:

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sd 665 e optimize edilmemiş oyunlar olabilir. Bu işlemci piyasada yeni ve çok az kullanılan bir işlemci.
Motorball zaten yeni çıkan bi oyun bi kaç ay oldu çıkalı. Zula mobile de güncel bi oyun. Açıkçası bu kadar popüler bi cihazın işlemcisine optimize edilmediğini düşünmüyorum. Tabi olabilir de dediğiniz gibi kesin bisey diyemem. P smart dan geçip daha iyi bi performans almayı beklerken bu şekilde oynadığım oyunlarda sorun yaşamak üzdü açıkçası.

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Motorball zaten yeni çıkan bi oyun bi kaç ay oldu çıkalı. Zula mobile de güncel bi oyun. Açıkçası bu kadar popüler bi cihazın işlemcisine optimize edilmediğini düşünmüyorum. Tabi olabilir de dediğiniz gibi kesin bisey diyemem. P smart dan geçip daha iyi bi performans almayı beklerken bu şekilde oynadığım oyunlarda sorun yaşamak üzdü açıkçası.
Haklısınız hocam ben de fazla oyun oynamam bu cihazda

Oyla:
Üst Alt