Yardım Oyunlarda aşırı ısınıyor

bysyx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi8Lite
Konular
25
Eskiden hiç böyle yapmazdı son ayarlarda oynamama rağmen az ısınırdı şimdi en düşük ayarlarda oynuyorum ama yinede çok ısınıyor ram kullanımını düşürebileceğim bir şey veya sorunumu halledebilecek bir şey var mıdır?

slexiaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin Yılmaz
Cihazım
iPhone SE 2020
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Eskiden hiç böyle yapmazdı son ayarlarda oynamama rağmen az ısınırdı şimdi en düşük ayarlarda oynuyorum ama yinede çok ısınıyor ram kullanımını düşürebileceğim bir şey veya sorunumu halledebilecek bir şey var mıdır?
Aynı sorun bende de var hiç anlamadım sebebini, yardımcı olabilecek arkadaşlar buraya yazarlarsa ben ve benim gibiler rahat faydalanır bu cihaz da hakikaten bir sorun var ya da xiaomi sorunlu ben çözemedim.

Oyla:

34apo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Apo34
Cihazım
Redmi note 5
Meslek
Oto tekniker
Konular
15
merhaba arkadaşlar en son sürüm güncellemeyi ne zaman yaptınız ve wi fi ağı üzerinden mi yaptınız acaba.Bunun için telefonu sıfırlamanız sonra oyunu yükleyip tekrar denemenizi öneririm sorun çözülmez ise telefonu sıfırlayıp tekrar güncellemeyi indirmeniz sorunu çözecektir

Oyla:

thirdeye

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berat
Cihazım
mi
Konular
5
Bunu ben de yaşıyorum lakik baska marka telefona sahip arkadaslarim da yasiyor. Bu durumun sebebinin havalarin isinmasi olduğunu düşünüyorum.

Oyla:

bysyx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi8Lite
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar en son sürüm güncellemeyi ne zaman yaptınız ve wi fi ağı üzerinden mi yaptınız acaba.Bunun için telefonu sıfırlamanız sonra oyunu yükleyip tekrar denemenizi öneririm sorun çözülmez ise telefonu sıfırlayıp tekrar güncellemeyi indirmeniz sorunu çözecektir
Temiz kurulum yaparak güncelledim bence sorun yükleme şeklimizde değil

Oyla:
Üst Alt