Yardım Oyundayken gelen arama

Smkndz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Sami
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Arkadaşlar telefonu ilk aldığım zaman oyundayken biri aradığında açıyordum ve hem konuşup hem oyuna devam ediyordum şimdi gelen aramayı açınca konusma ekrani kaplıyor oyundan çıkıyor bunun bir çözümü var mı?

Erenarius

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
20
Arkadaşlar telefonu ilk aldığım zaman oyundayken biri aradığında açıyordum ve hem konuşup hem oyuna devam ediyordum şimdi gelen aramayı açınca konusma ekrani kaplıyor oyundan çıkıyor bunun bir çözümü var mı?
Pil optimizasyonunu kapat. Oyunu bulup kapat işe yaramazsa kilitleme gibi yöntemler var olmazsa söyle Anlatayım.

Smkndz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Sami
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pil optimizasyonunu kapat. Oyunu bulup kapat işe yaramazsa kilitleme gibi yöntemler var olmazsa söyle Anlatayım.
Yaptım ama yine arama ekranı tüm ekranı kaplıyor oyun arka plana geçiyor

Yalcinkaya040

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Xaomi mi mix
Konular
9
poco f2 pro cihazimda durum arkadaşın sorunu ile aynı game turboda ayarı açıp kapatmak çare olmadı. uzun zamandır artı bir kaç cihaz güncellemesine ramen birşey değişmedi benim cihazda.

Smkndz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Sami
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Bahsettiğiniz özellik game turbo içerisinde yer alıyor. Güvenlik uygulaması içerisinden game turbo seçeneklerini kontrol edebilirsiniz.
Game turboda da olmuyor. Belki de artık o özellik yoktur güncellemeyle kalkmıştır

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Eskiden gameturbo da özellik olarak eller serbest arama kısmı vardı. Ama kaldırıldı galiba artık yok. Onu açtığınız zaman oyunda olduğunuzda çağrı hoparlör de açılıyordu. Aslında çok geri bildirim aldı. Kimsenin hoşuna gitmedi bence o yüzden kaldırdılar.

Smkndz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Sami
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Eskiden gameturbo da özellik olarak eller serbest arama kısmı vardı. Ama kaldırıldı galiba artık yok. Onu açtığınız zaman oyunda olduğunuzda çağrı hoparlör de açılıyordu. Aslında çok geri bildirim aldı. Kimsenin hoşuna gitmedi bence o yüzden kaldırdılar.
Kötü yaptılar ya o hoparlör kapatılıyordu ama arama geldiğinde küçük yuvarlak bi düğme oluyordu o baya işe yarıyordu

Erenarius

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
20
Kötü yaptılar ya o hoparlör kapatılıyordu ama arama geldiğinde küçük yuvarlak bi düğme oluyordu o baya işe yarıyordu
Hiç bakmadım ama sürüm düşürme denenebilir belki, rom ile eskisini yedekleyin yeni Roma kursa olmaz mı?

Redmi 8A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt