Yardım Oyunda Ses Sorunu

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu
Telefon Modeli
Rn7
Bootloader Kilidi
Açık
The Walking dead oyununda nedense sesler videodaki gibi (konuşma, müzik vs her şey) diğer oyunlarda sorun yok 3 kere silip yükledim twd i yinede düzelmedi sorun ne olabilir?

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
The Walking dead oyununda nedense sesler videodaki gibi (konuşma, müzik vs her şey) diğer oyunlarda sorun yok 3 kere silip yükledim twd i yinede düzelmedi sorun ne olabilir?

Twd play store üzerindenmi yüklediniz yoksa apk olarakmı ?

Oyla:

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sesle ilgili kullandığınız modül veya uygulama varmı ?
Dolby kullanıyorum ama şuana kadar hiçbir uygulamada böyle bir sorun yaşamadım dolby ile, aynı zamanda twd oyununda dokunma problemi de var dokunduğum yerler doğrudan seçilemiyor.

Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Dolby kullanıyorum ama şuana kadar hiçbir uygulamada böyle bir sorun yaşamadım dolby ile, aynı zamanda twd oyununda dokunma problemi de var dokunduğum yerler doğrudan seçilemiyor.
Hocam sorun pek oyunla ilgili değil bence. Bu oyunu 2 kere bitirdim (redmi 9a, note 7 eu rom) hiç bu sorunla karşılaşmadım. Magiskden dolby atmosu devre dışı bırakın tekrardan deneyin.

Oyla:

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sorun pek oyunla ilgili değil bence. Bu oyunu 2 kere bitirdim (redmi 9a, note 7 eu rom) hiç bu sorunla karşılaşmadım. Magiskden dolby atmosu devre dışı bırakın tekrardan deneyin.
Evet kardeşim çok sağol denedim oldu, ama anlamadığım şey dolby nin hiçbir uygulamanın sesine zarar vermemesi sadece twd e neden böyle yaptı acaba.

Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Evet kardeşim çok sağol denedim oldu, ama anlamadığım şey dolby nin hiçbir uygulamanın sesine zarar vermemesi sadece twd e neden böyle yaptı acaba.
Hocam bunlar modül olduğu için illaki hataları ola biliyor. Twd oynarken modülü devre dışı bırakın, oynadıktan sonra tekrar açın. Silmenize gerek yok. İyi günler iyi oyunlar

Oyla:

Samet_blc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
0
Hocam bunlar modül olduğu için illaki hataları ola biliyor. Twd oynarken modülü devre dışı bırakın, oynadıktan sonra tekrar açın. Silmenize gerek yok. İyi günler iyi oyunlar
Redmi Note 10S kullanıyorum kullandığım bir ses uygulaması yok ama oyunda sürekli cızırtı sesi geliyor garip şekilde aşırı rahatsız edici nasıl düzeltebilirim

Oyla:
Üst Alt