Oyun oyunda donma ve hareket etme sorunu

emmartinedenrah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emrah
Cihazım
xiaomi 11t pro
Konular
4
Telefonu geçen hafta garantili olarak aldım. Tüm kurulumlarımı yaptım, fakat oyunlarda özellikle pubg ve codm'da donma ve pikselleşme sıkıntıları yaşıyorum. hareket etme sıkıntısı da var. düşük grafik ve yüksek kare hızı seçmeme rağmen bunları yaşıyorum. telefonu zaten sıfır almıştım tekrar sıfırlayıp kurmam sizce mantıklı mı olur yoksa garantiye göndersem çözüm bulurlar mı?

Telefon; Mi 11t Pro

m3tinkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
Telefonu geçen hafta garantili olarak aldım. Tüm kurulumlarımı yaptım, fakat oyunlarda özellikle pubg ve codm'da donma ve pikselleşme sıkıntıları yaşıyorum. hareket etme sıkıntısı da var. düşük grafik ve yüksek kare hızı seçmeme rağmen bunları yaşıyorum. telefonu zaten sıfır almıştım tekrar sıfırlayıp kurmam sizce mantıklı mı olur yoksa garantiye göndersem çözüm bulurlar mı?

Telefon; Mi 11t Pro
rom dan kaynakli hocam ben elite ng satın aldım her versiyonunu denememe rağmen özellike biri size yaklaşınca fena halde kasıyor bende şuanda miuisr vinston kurulu çok memnunum

semthan250

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
özgür
Cihazım
redmi note 8
Konular
39
rom dan kaynakli hocam ben elite ng satın aldım her versiyonunu denememe rağmen özellike biri size yaklaşınca fena halde kasıyor bende şuanda miuisr vinston kurulu çok memnunum
Linki atabilirmisiniz bulamadimda

emmartinedenrah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emrah
Cihazım
xiaomi 11t pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
miuisr wiston yüklemeyi nasıl yapabilirim? hiç anlamıyorum, bi videodan veya siteden bakıp yapabilir miyim yoksa telefoncuya mı vereyim. garantisi biter bu sebepten değil mi?

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
miuisr wiston yüklemeyi nasıl yapabilirim? hiç anlamıyorum, bi videodan veya siteden bakıp yapabilir miyim yoksa telefoncuya mı vereyim. garantisi biter bu sebepten değil mi?
Evet garanti kapsamından çıkar

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
48

Telefon; Mi 11t Pro
AOSP rom kurun rahat edin.MİUİ'da cânım cihazı heba etmeyin.

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
48
garantisi biter ama di mi hocam?
Maalesef evet.Bak bende Redmi 10 var,ben telefonu aldıktan 7 ay sonra garantisini fes ettim.Telefon MIUI ile çöp oluyordu telefon eriyince garanti sanki ne yapacakdı.AOSP rom kurunca bir rahatlama geldi.Garantiyi bozmaya değer

Üst Alt