Bay nei Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Mikail Cihazım Redmi S2 Yaş 28 Konum Türkiye Katılım 29 Aralık 2018 Konular 2 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Puanları 3 29 Aralık 2018 #1 Yüklü Rom ve Versiyon Numarası Global 10.0 kararlı Telefon Modeli Redmi S2 Bootloader Kilidi Açık Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
JohnSmith96 Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mehmet Cihazım Mido Konum Birleşik krallık Katılım 29 Ağustos 2018 Konular 10 Mesajlar 507 Tepkime puanı 395 Puanları 78 29 Aralık 2018 #2 Güvenlik > oyun hızı artırıcı > hızlandırıcı ayarlarına girip oyun içi kısayolları gösterme seçeneğini seçin. Oyla: Oyla 0 Downvote
Güvenlik > oyun hızı artırıcı > hızlandırıcı ayarlarına girip oyun içi kısayolları gösterme seçeneğini seçin.
Bay nei Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Mikail Cihazım Redmi S2 Yaş 28 Konum Türkiye Katılım 29 Aralık 2018 Konular 2 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Puanları 3 29 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 JohnSmith96' Alıntı: Güvenlik > oyun hızı artırıcı > hızlandırıcı ayarlarına girip oyun içi kısayolları gösterme seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla ... Hizlandirici ayarlari yok bende sadece ustune tiklayinca acilsinmi diye soruyor acip kapadim bisey farketmedi oyuna girince o ustte paylastigim sanal butonlar gelince navigasyon tuslarini devre disi birakiyor. Olmadi ama Tesekkur ederim cevabin icin. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 29 Aralık 2018 Cihaz icinde guvenlik kiamindan oyun hizi arttiriciy gelip kisayollari gosterme yapin tum sorunlar cozulsun Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Ekli dosyalar Screenshot_2018-12-29-16-09-02-328_com.android.settings.png 81,5 KB · Görüntüleme: 7 Son düzenleme: 29 Aralık 2018 Oyla: Oyla 0 Downvote
JohnSmith96' Alıntı: Güvenlik > oyun hızı artırıcı > hızlandırıcı ayarlarına girip oyun içi kısayolları gösterme seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla ... Hizlandirici ayarlari yok bende sadece ustune tiklayinca acilsinmi diye soruyor acip kapadim bisey farketmedi oyuna girince o ustte paylastigim sanal butonlar gelince navigasyon tuslarini devre disi birakiyor. Olmadi ama Tesekkur ederim cevabin icin. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 29 Aralık 2018 Cihaz icinde guvenlik kiamindan oyun hizi arttiriciy gelip kisayollari gosterme yapin tum sorunlar cozulsun Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.