Yardım Oyun verileri

Okanir01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Red mi 6
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.4
Telefon Modeli
Redmi 6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Üstadlar birşey sormak istiyorum bir oyunu nasıl tamamen kaldırırım tekrar indirince kaldığım yerden devam ediyor ben en baştan başlamak istiyorum telefona format attıktan sonra böyle oldu bu yardımcı olursanız sevinirim tesekkurler

lonewolf4

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
LoneWolf
Cihazım
Redmi Note 9pro
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
21
Üstadlar birşey sormak istiyorum bir oyunu nasıl tamamen kaldırırım tekrar indirince kaldığım yerden devam ediyor ben en baştan başlamak istiyorum telefona format attıktan sonra böyle oldu bu yardımcı olursanız sevinirim tesekkurler
Hmm oyunun kaldığınız yerden başlamasının nedeni ,oyunu yükledikten sonra oynadığınız her bölümü cihazınıza save etmesinden kaynaklaniyor
Yani kısaca oyunu kaldırıyorsunuz fakat oyunun verilerini silmiyosunuzdur.ayarlardan uygulama ve oyun verilerini sıfırlaya bilirsiniz.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Oyun online yani Multi player ise datalari serverda tutar başka svye geçmeniz gerekir veya yeni bir hesap kurmanız gerekiyor.
Yani diyelim giriş yapmanızı istiyor önceden kullandınız hesap ile değil yeni bir hesap kurup oynamanız gerekiyor sıfırdan başlaması için
Küçük çaplı datalari cihazda tutuyor ise uygulamalar bölümünden oyunu bulup tüm verileri temizle yaparsınız oyuna sıfırdan başlar hocam

Oyla:

Okanir01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Red mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Verileri siliyorum ama yine aynı telefona format atmadan once böyle değildi benim amacım teklif duvarları var üstadlar offertoro ayet studios örneğin belli görevler var yapınca ödül olarak dolar veriyorlar Amerika'da aşırı yüksek bu ödüller vpn bulamadım hepsi takılıyor gecemiyor teklif duvarlarını 😂

Oyla:
Üst Alt