Rom Oyun Romu

canersoymn21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
9 pro
Konular
10
Arkadaşlar merhaba kolay gelsin bir konu da yardım istiyorum. Ben hızlı performanslı rom arıyorum genellikle cihazı oyun için kullanıyorum rahat akıcı bir oyun deneyimi sunan bir rom var mı? Cihazım Redmi 9 pro

radeongt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Öğrenci
Konular
37
Miui 11 Stable rom indirin performans %100 :)

halanze56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10 ultra
Konular
8
Arkadaşlar merhaba kolay gelsin bir konu da yardım istiyorum. Ben hızlı performanslı rom arıyorum genellikle cihazı oyun için kullanıyorum rahat akıcı bir oyun deneyimi sunan bir rom var mı? Cihazım Redmi 9 pro
Aosp rom kur için rahat etsin...

nazben

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Naz
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Aman hocam crdroidden uzak durun kendisi ram katili. Project Elixir kullanabilirsiniz, stock yazılımı magiskle rootlayıp modüller kurarak performans arttırabilirsiniz.

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Galaxy A34
Konular
48
Aman hocam crdroidden uzak durun kendisi ram katili. Project Elixir kullanabilirsiniz, stock yazılımı magiskle rootlayıp modüller kurarak performans arttırabilirsiniz.
Hocam Crdroid in Android 12 sürümünde nerdeyse yarı yarıya yada yarısından biraz az kullanıyor ama Project Elixir de iyi bir tercih

nazben

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Naz
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Hocam Crdroid in Android 12 sürümünde nerdeyse yarı yarıya yada yarısından biraz az kullanıyor ama Project Elixir de iyi bir tercih
Kendi cihazımda 4 gb ram var, boşta kalan ram 1,0 gb idi. Project Elixire geçtiğimde ise bu miktar 2,7 ye kadar yükseldi.

Üst Alt