Yardım Oyun hk.

firatiniz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
mi 9
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stable
Telefon Modeli
Mi 9
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşım ve bende mi 9 ,6/64 modeli var.
"Mobile Legends" isimli oyunda aynı klup modunda aynı maç içerisinde arkadaşımla oynuyoruz aynı global romları kullanıyoruz oyun içi ve game turbo ayarları tamamen aynı sürümüne kadar.Oynayanlar bilir klup modunda harita küçük olduğu için takım savaşları daha çabuk oluyor dolayısıyla fps düşümü yaşamanız daha olası rakip karakterlerin 5ide neredeyse yakınınızda oluyor.Game turbo üzerinde fps kontrolü yaptığımızda benim fps değerim 40lara kadar inerken arkadaşımın neredeyse hiç inmiyor 58-60 arası seyrediyor sizce bu normal mi ben donma yaşıyorum arkadaşım yaşamıyor. Telefonda sıkıntı var diyeceğim pubg olsun başka online olsun hiç frame drop yaşamıyorum en son ayarlarda kasmasız ama mobile legends oyununda böyle birşey yaşadık arkadaşımla test ettik yan yana. Değerli yorumlarınızı bekliyorum sizce neden?

Alp1071

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alp
Cihazım
Mi8
Konular
2
Bende mobil legends oyuncusuyum . Mi 8 kullanıyorum. oyun arayuzunde donma var wifi ve mobil veride ani MS yükselmeleri oluyor telefona gelen son iki güncelleme beni bitirdi. Bir daha Xiaomi kullanmam

Oyla:
Üst Alt