- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Redmi Note 9
- Meslek
- Kamu işçisi
- Konular
- 6
Telefonuma reset attım Oyun hız artırıcı uygulaması kayboldu nasıl geri getirebilirim.
Telefonuma reset attım Oyun hız artırıcı uygulaması kayboldu nasıl geri getirebilirim.
Tamam var çok teşekkürlerGüvenlik uygulaması içerisinde yok mu ?
stoya hocam sence bir işe yarıyormu bu programGüvenlik uygulaması içerisinde yok mu ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
stoya hocam sence bir işe yarıyormu bu program
Yaramıyor,xiaomi için çalışıyor Güvenlik uygulaması Gözümün önünden kaldırdım onun yerine SD Maid kullanıyorum.
Siz kullanıyorsanız vardır bir hikmeti.. Hemen denemeliyim
sd maid gerçekten iyi artık buluyor rootlu miroom kurdum dün kurmayı nasıl unuttum hele diyorum birşey eksik Güvenlik programından hicbirimi kullanmıyorsun hocam birde bu sd maidin ayarları olan konu vardı forumda hatırlıyormusunuz acaba? Ayrıca sizdeki sd maid sürüm kaç apkmi kurdunuz satınmı aldınızYaramıyor,xiaomi için çalışıyor Güvenlik uygulaması Gözümün önünden kaldırdım onun yerine SD Maid kullanıyorum.
sd maid gerçekten iyi artık buluyor rootlu miroom kurdum dün kurmayı nasıl unuttum hele diyorum birşey eksik Güvenlik programından hicbirimi kullanmıyorsun hocam birde bu sd maidin ayarları olan konu vardı forumda hatırlıyormusunuz acaba? Ayrıca sizdeki sd maid sürüm kaç apkmi kurdunuz satınmı aldınız
sağol hocam bende güvenlik uygulamasında pil performansdan arka planda çalısan uygulamaları kapatıyorum sadece bu sd maid işindr çok başarılıGüvenlik uygulamasıni hiç kullanmıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.