Çözüldü Oyun Hız Artırıcı Simgesi Kayboldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hüseyin 60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin burç
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2.1.0
Telefon Modeli
Redmi Note 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
İyi akşamlar arkadaşlar oyun hız artırıcı uygulaması vardı yanlışlıkla sildim ve geri getiremiyorum, gerçi oyun oynarken o özellik aktif oluyor yani oyun hızlandırıldı diyor, birde oyun oynarken gelen çağrılar da sesi direk hoparlöre veriyor bunun bi ayarı varmı acaba teşekkürler

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
İyi akşamlar arkadaşlar oyun hız artırıcı uygulaması vardı yanlışlıkla sildim ve geri getiremiyorum, gerçi oyun oynarken o özellik aktif oluyor yani oyun hızlandırıldı diyor, birde oyun oynarken gelen çağrılar da sesi direk hoparlöre veriyor bunun bi ayarı varmı acaba teşekkürler

Ayarlar/Yüklü Uygulamalar/Güvenlik uygulamasının verilerini temizleme işlemini yapınız .

Ardından Güvenlik uygulaması içerisinde Oyun Hız Artırıcıya tıklayarak tekrar ana sayfada kısayol seçeneği oluşturabilirsiniz .
Ayrıca hoparlöre vermesi doğal bir durumdur .
Oyun Hız Artırıcı seçeneğinde Eller Serbest seçeneğini aktiflikten kaldırın sorun çözülecektir.

İyi Forumlar.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Hüseyin 60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin burç
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar/Yüklü Uygulamalar/Güvenlik uygulamasının verilerini temizleme işlemini yapınız .

Ardından Güvenlik uygulaması içerisinde Oyun Hız Artırıcıya tıklayarak tekrar ana sayfada kısayol seçeneği oluşturabilirsiniz .
Ayrıca hoparlöre vermesi doğal bir durumdur .
Oyun Hız Artırıcı seçeneğinde Eller Serbest seçeneğini aktiflikten kaldırın sorun çözülecektir.

İyi Forumlar.

Teşekkürler başarılı oldu telefonu yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum daha tam olarak çözemedim, birde son güncelleme den sonra bazı uygulamalar da kilit ekranı bildirim sorunu oldu özellikle bana lazım olan, ezan vakti pro bildirim çubuğu widgeti, kilit ekranında görünmüyor önceden görünüyor du, uygulama yı kaldırdım yeniden yükledim gene aynı benzer uygulamalar yükledim gene aynı, tema değiştirdim gene aynı bütün ayarlar aktif sorun ne olabilir acaba teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben şahsen başlığa hayran kaldım
Kalırsın tabi burada yeniyim, forum bulup oluşturana kadar göbeğim çatlıyor

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Teşekkürler başarılı oldu telefonu yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum daha tam olarak çözemedim, birde son güncelleme den sonra bazı uygulamalar da kilit ekranı bildirim sorunu oldu özellikle bana lazım olan, ezan vakti pro bildirim çubuğu widgeti, kilit ekranında görünmüyor önceden görünüyor du, uygulama yı kaldırdım yeniden yükledim gene aynı benzer uygulamalar yükledim gene aynı, tema değiştirdim gene aynı bütün ayarlar aktif sorun ne olabilir acaba teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalırsın tabi burada yeniyim, forum bulup oluşturana kadar göbeğim çatlıyor
Başlığınızı konu içeriğinizi yansıtacak şekilde yeniden düzenledim.

Örnek Konu Şablonu konusu size yardımcı olacaktır. Bir okumanızı tavsiye ederim.

Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Hüseyin 60 Ayarlar/Yüklü Uygulamalar menüsünden sorun yaşadığınız uygulamaya tıklayarak gelen menüde Diğer izinler ve Bildirimler seçeneğinden ayarlamalar yapabilirsiniz.

Oyla:

Hüseyin 60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin burç
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hüseyin 60 Ayarlar/Yüklü Uygulamalar menüsünden sorun yaşadığınız uygulamaya tıklayarak gelen menüde Diğer izinler ve Bildirimler seçeneğinden ayarlamalar yapabilirsiniz.

Malesef olmuyor

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt