Sohbet Oyun Filmleri Hakkında Konuşsak mı ? =)

gitarci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Android 6
Cihazım
Lenovo Vibe
Konular
35
Filmi meh denecek kadar dı ama oyunu filmden daha iyiydi. Nasıl olmuşta bir oyun filmden daha iyi olabilmiş şaşırdım (Tabi bu şahsi fikrim) … Ve diğer oyun filmleri hakkında ne düşünüyorsunuz güzel insanlar ?

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Blackero

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Kerem
Cihazım
Mi5S
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Filmi meh denecek kadar dı ama oyunu filmden daha iyiydi. Nasıl olmuşta bir oyun filmden daha iyi olabilmiş şaşırdım (Tabi bu şahsi fikrim) … Ve diğer oyun filmleri hakkında ne düşünüyorsunuz güzel insanlar ?

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Valla yazdığın seriyi ilk defa görüyorum ama bence oyun filmlerin tadı bir başka ben şahsen çok seviyorum.

gitarci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Android 6
Cihazım
Lenovo Vibe
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla yazdığın seriyi ilk defa görüyorum ama bence oyun filmlerin tadı bir başka ben şahsen çok seviyorum.

Valla güzel olanları var ama çoğu kötü maalesef mesela TEKKEN. öyle efsane bir oyunun bu kadar kötü bir filmi olmamalıydı Street Fighter Var bir de hele birde Street Fighter Chunli Efsanesi ... Evlerden Irak

aLLMeTaLLiCa

Aaaaaaaaa1
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...........1
Cihazım
...........1
Meslek
Veri Giriş ( sekreter )
Konular
44

Blackero

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Kerem
Cihazım
Mi5S
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Valla güzel olanları var ama çoğu kötü maalesef mesela TEKKEN. öyle efsane bir oyunun bu kadar kötü bir filmi olmamalıydı Street Fighter Var bir de hele birde Street Fighter Chunli Efsanesi ... Evlerden Irak
Hocam sonuna kadar katılıyorum. Ama cidden çok başarılı oyunlarda var piyasada örneğin: heavy rain, beyond two souls, the bunker, late shift şuanlık aklıma gelenler bunlar. Ama mesela dediğin gibi tekkene hiç yakışmadı o hareketi.

gitarci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Android 6
Cihazım
Lenovo Vibe
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sonuna kadar katılıyorum. Ama cidden çok başarılı oyunlarda var piyasada örneğin: heavy rain, beyond two souls, the bunker, late shift şuanlık aklıma gelenler bunlar. Ama mesela dediğin gibi tekkene hiç yakışmadı o hareketi.

Sinema filmleri çıkmadı oyunların bildiğim kadarı ile ama o oyunlar zaten kendi başına alternatif sinemaydı :)

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.
Konular