Haber OUKITEL U13 2017 girmeden piyasaya çıkacak.

arslanalps

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
K6000 pro
Konular
36
Oukitel uygun fiyatlı çift kamera telefonu olan u20 Plusın satışına başladı. Daha bu cihaz alınır alınmaz mı sohbetlerine yeni girmişken şimdi çift 13mp kameralı ve full metal kasalı yeni telefonunu pazara sürmeye hazırlanıyor.

Aslında daha temmuz ayından hakkında bazı haberler okudum ve bir teknoloji fuarında prototipi de sergilenmişti. Yabancı güvenilir kaynaklara sitelere göre seri üretime başlanan cihaz kısa zamanda satışa çıkabilir. Tabi Çinin yılbaşı tatili çok uzun oluyor:D O yüzden 2017 yi bulur sanki cihazın Avrupa’ya gelmesi.

Önceden de söylediğim gibi cihaz full metal kasa ile gelecekmiş. Burada vurgulanan ise cihazın gerçekten full metal olduğu.Bazı cihazların sadece arkası alüminyumdur ama tuşlar vs plastiktedir hem de baya adi plastik :D(bunu oukitel gibi orta sınıf telefon üretenler için söylüyorum). Tabi ki anten için sinyal için Apple Htc veya meizu gibi plastik çizgiler arka kısımda mevcut.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Gelelim cihazın ekranına alışılagelmiş şekilde cihazda FHD 5.5 inç ekran var. 2.5D curved denen özellikte mevcut. Ekran camının kenarlarının yumaşak oval olduğu anlamına geliyor :D

Yine xiaomi letv gibi kızılötesi sensor mevcut cihazda. Bu sayede cihaz kumanda olarak kullanabiliyor.

Şu an verilen bilgiye göre cihazda13-16 arka kamera ve 8-13 ön kamera mevcut.1080p FHD video çekebiliyor. ( şuan elimdeki ismi lazım değil cihaz 4k çekiyor ama ben hala 720p kullanıyorum :D)

Cihaz 3gb 64gb kombinasyonu ile geleceği söylenmiş ancak şu an için işlemci hakkında bir bilgi yok ama benim tahminim mtk6750 yada p10 ile geleceğidir.

Sizleri yeni güncellemelerle bilgilendirmek için resmi OUKİTEL sitesini takip ediyor olacağım.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

alchemila

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cevdet
Konular
8
oukitel cok guzel bir telefon ama kolay bozuluyor. sağlam bir telefon degil.saglam olsa dusunmeden alinacak bir telefon :)

arslanalps

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
K6000 pro
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oukitel cok guzel bir telefon ama kolay bozuluyor. sağlam bir telefon degil.saglam olsa dusunmeden alinacak bir telefon :)
şimdi 100 dolar altı cihazlarını bilmiyorum ancak K6000 pro aynı şekilde u15 pro ve u15s çok daha sağlam gözküyor ki k6000 proyu kendim kullanıyorum taş gibi. ama modelden modele değişebilir bu durum

Üst Alt