Ottoman Deep Nostalgia
Cezzar_tr Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ahmet Cihazım Redmi Note 9s Konum Afyon Katılım 23 Şubat 2019 Konular 19 Mesajlar 172 Tepkime puanı 143 Puanları 43 5 Mart 2021 #1 Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Eyüp Batuhan M.K. Atatürk Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Eyüp Batuhan Cihazım Mi 10T Konum Balıkesir Katılım 6 Nisan 2019 Konular 81 Mesajlar 3.453 Çözümler 9 Tepkime puanı 6.066 Puanları 238 5 Mart 2021 #2 Abdülmecid olmasa iyiydi, tam bir kuklaydı bazıları gibi.
Cezzar_tr Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ahmet Cihazım Redmi Note 9s Konum Afyon Katılım 23 Şubat 2019 Konular 19 Mesajlar 172 Tepkime puanı 143 Puanları 43 5 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Eyüp Batuhan' Alıntı: Abdülmecid olmasa iyiydi, tam bir kuklaydı bazıları gibi. Genişletmek için tıkla ... koyup koymamakta kararsız kaldım Son halife oldugu içim koydum. Ancak dedigin gibi yönetimde gözünün olmayacagını söyleyip sonradan sözünü tutmadı
Eyüp Batuhan' Alıntı: Abdülmecid olmasa iyiydi, tam bir kuklaydı bazıları gibi. Genişletmek için tıkla ... koyup koymamakta kararsız kaldım Son halife oldugu içim koydum. Ancak dedigin gibi yönetimde gözünün olmayacagını söyleyip sonradan sözünü tutmadı