M mertbyttt Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım mert Cihazım gm discovery Yaş 27 Konum izmir Katılım 13 Haziran 2016 Konular 4 Mesajlar 13 Tepkime puanı 2 Puanları 3 29 Haziran 2019 #1 Bildiğim kadarıyla mi 8 lite cihazlarında OTG desteği bulunmakta ama cihazıma USB bağladığımda görmüyor. Çözümü var mıdır acaba?
Bildiğim kadarıyla mi 8 lite cihazlarında OTG desteği bulunmakta ama cihazıma USB bağladığımda görmüyor. Çözümü var mıdır acaba?
colins Sch Tecrübeli Üye MIUI Sever Adım Colins Cihazım Mi 9se Yaş 40 Konum Turkiye Katılım 18 Şubat 2019 Konular 4 Mesajlar 234 Tepkime puanı 174 Puanları 58 29 Haziran 2019 #2 mertbyttt' Alıntı: Bildiğim kadarıyla mi 8 lite cihazlarında OTG desteği bulunmakta ama cihazıma USB bağladığımda görmüyor. Çözümü var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla ... Usb belleginiz ntfs formatlı mi? Bildirim çubuğunda herhangi bir bildirim veriyor mu? Oyla: Oyla 0 Downvote
mertbyttt' Alıntı: Bildiğim kadarıyla mi 8 lite cihazlarında OTG desteği bulunmakta ama cihazıma USB bağladığımda görmüyor. Çözümü var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla ... Usb belleginiz ntfs formatlı mi? Bildirim çubuğunda herhangi bir bildirim veriyor mu?
M mertbyttt Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım mert Cihazım gm discovery Yaş 27 Konum izmir Katılım 13 Haziran 2016 Konular 4 Mesajlar 13 Tepkime puanı 2 Puanları 3 29 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hayır telefona takmadan önce Fat32 formatıyla biçimlendirdim. hayır hiç bir bildirim vermiyor. Oyla: Oyla 0 Downvote
colins Sch Tecrübeli Üye MIUI Sever Adım Colins Cihazım Mi 9se Yaş 40 Konum Turkiye Katılım 18 Şubat 2019 Konular 4 Mesajlar 234 Tepkime puanı 174 Puanları 58 29 Haziran 2019 #4 mertbyttt' Alıntı: Hayır telefona takmadan önce Fat32 formatıyla biçimlendirdim. hayır hiç bir bildirim vermiyor. Genişletmek için tıkla ... Otg aparat bozulmuş olmasin? Sorunsuz kullanilabiliniyor mi 8 lite da. Oyla: Oyla 0 Downvote
mertbyttt' Alıntı: Hayır telefona takmadan önce Fat32 formatıyla biçimlendirdim. hayır hiç bir bildirim vermiyor. Genişletmek için tıkla ... Otg aparat bozulmuş olmasin? Sorunsuz kullanilabiliniyor mi 8 lite da.
5 55_sms Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Adem Cihazım mi8 lite Yaş 52 Konum Samsun Katılım 11 Mayıs 2015 Konular 10 Mesajlar 244 Tepkime puanı 200 Puanları 58 29 Haziran 2019 #5 Evt sorunsuz kullanıyorum mi8 lite telefonumda... Sıkıntı yok... Oyla: Oyla 0 Downvote
Bojack Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mehmet Cihazım Mi 8 lite Yaş 29 Konum izmir Katılım 15 Haziran 2018 Konular 71 Mesajlar 407 Tepkime puanı 157 Puanları 58 29 Haziran 2019 #6 Benim de ne zamandır merak ettiğim olaydı otg desteği varmış öğrenmiş oldum o zaman alıyorum otg kablo usbden bol bol film dizi atarım Oyla: Oyla 0 Downvote
Benim de ne zamandır merak ettiğim olaydı otg desteği varmış öğrenmiş oldum o zaman alıyorum otg kablo usbden bol bol film dizi atarım