Yardım Otadan gelen miui 12 yi yükleyemiyorum.

tugrul_sept

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tugrul
Cihazım
meizu mx6
Konular
1
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Telefonumun bootlader kilidi açık. Dün trwp den çin stabil romunu yükledim. Global romdan sonra baya iyi geldi. Batarya konusunda hoşuma gitti. Resimlerde attığım gibi güncelleme görünüyor ama kurmaya çalışınca "Tüm sunucular çevrimdışı lütfen daha sonra deneyiniz" diyor. Yanlış olan nedir?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-10-29-11-40-34-727_pl.zdunex25.updater.jpg
    Screenshot_2020-10-29-11-40-34-727_pl.zdunex25.updater.jpg
    121 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2020-10-29-11-40-27-067_pl.zdunex25.updater.jpg
    Screenshot_2020-10-29-11-40-27-067_pl.zdunex25.updater.jpg
    107,9 KB · Görüntüleme: 45

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Telefonumun bootlader kilidi açık. Dün trwp den çin stabil romunu yükledim. Global romdan sonra baya iyi geldi. Batarya konusunda hoşuma gitti. Resimlerde attığım gibi güncelleme görünüyor ama kurmaya çalışınca "Tüm sunucular çevrimdışı lütfen daha sonra deneyiniz" diyor. Yanlış olan nedir?
Çin stabil değil Eu stabil kullanıyorsunuz
yapmanız gereken full romu cihaza indirip twrp ile mevcut romun direk üzerine kurmak

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Oyla:

tugrul_sept

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tugrul
Cihazım
meizu mx6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerek yok isterseniz öyle de yapılabilir ama direk üstüne kurduğunuzda hiç bir şey silinmez ve kurulmuş olur
Teşekkürler yardımınız için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar hangi romda olursak olalım (Beta veya Stabil) o roma ait ZİP/RECOVERY rom dosyasını indiriyoruz ve hiç bir veri kaybı olmadan yeni güncel roma/sürüme geçiş yapıyoruz.

Her ihtimale karşı PC'ye,Flash diske , resim,müzik,video vs yedek alın ne olur ne olmaz...

Yapacağınız bu işlemlerde İMEİ SİLİNMEZ.

Görsellerde hem Türkçe hem de İngilizce dil olarak verilmiştir. Anlatıma emeği geçen archesm hocama teşekkürler...

1- ROM u indirip telefonunuzun ana hafızasına atıyoruz.
2 - Telefonunuzda TWRP i başlatınız.... (Ses + arttırma ve Güç tuşuna aynı anda basılacak)
3 - Sırası ile bu adımları takip ediniz.
Wipe -> Advanced Wipe.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Açılan kısımdan Sadece Dalvik / ART Cache / Cache yi işaretleyip (Diğerleri işaretli olmayacak, dikkat ediniz )

Swipe to Wipe düğmesini sağa kaydırınız.

4- Geri gelip TWRP in ana sayfasından INSTALL düğmesine basıp telefona attığımız yeni ROM dosyasını seçiyor ve Swipe to Confirm ok düğmesini sağa kaydırıyoruz.

5- Kurulum bittiğinde Reboot System düğmesini tıklıyor ve yeni güncellemeyi kurmuş oluyorsunuz.

NOT : Telefonda Magisk (ROOT),Kernel vs yüklü olanlar 5. adımda Reboot system demeden tekrar Twrp ana ekrana gelip Magisk,Kernel vs yükledikten sonra Reboot System düğmesine tıklasınlar.

Hocam bunu yapacağım değil mi?

Son düzenleme:
Oyla:

algoritmax

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Note 7
Konular
1
Arkadaşlar merhaba. Yeni konu açmak istemedim ama ben de güncellemede sorun yaşıyorum.
Telefonum global miui 11 yüklü ve 12 güncellemesi geldi. Yükle dediğimde indiriyor yeniden başlat diyor basınca yeniden başlayıp farklı bir alana gidiyor. Twrp dediğiniz bölüm sanırım burası. Read only - language tarzı iki buton altta da izin isteyen kaydırma çubuğu. Naptıysam burdan ileri gidemedim. Lazım olur mu bilmiyorum ama magisk diye bi program yüklü telefonda. Cehaletimi mazur görün, yardımcı olursanız sevinirim.

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Arkadaşlar merhaba. Yeni konu açmak istemedim ama ben de güncellemede sorun yaşıyorum.
Telefonum global miui 11 yüklü ve 12 güncellemesi geldi. Yükle dediğimde indiriyor yeniden başlat diyor basınca yeniden başlayıp farklı bir alana gidiyor. Twrp dediğiniz bölüm sanırım burası. Read only - language tarzı iki buton altta da izin isteyen kaydırma çubuğu. Naptıysam burdan ileri gidemedim. Lazım olur mu bilmiyorum ama magisk diye bi program yüklü telefonda. Cehaletimi mazur görün, yardımcı olursanız sevinirim.
Magisk dosyası varsa rootlu demektir güncellemeyi otadan olmaz twrp vs. Güncelleme yapmanız için diğer hocalarım yardımcı olucak rootlu alıntıya eklicektim ama rootlu cihaza güncelleme nasıl yapılır ı bulamadım diğer hocalarım atar

Oyla:

algoritmax

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Note 7
Konular
1
Magisk dosyası varsa rootlu demektir güncellemeyi otadan olmaz twrp vs. Güncelleme yapmanız için diğer hocalarım yardımcı olucak rootlu alıntıya eklicektim ama rootlu cihaza güncelleme nasıl yapılır ı bulamadım diğer hocalarım atar

İşin gerçeği bu cihazı aldığımda miui 10 vardı üzerinde. Miui 11'i güncellemelerden yüklemiştim. O zaman da magisk vardı. Şimdi neden sorun oldu anlamadım.

Oyla:

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Bunu deneyin güncellersiniz hocam.
Rehber - Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme

Oyla:
Üst Alt