Soru Ota yoluyla güncelleme mi kilidi kapatır mı?

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Herkese selam 13 ultra'ya hyperos güncellemesini manuel olarak kendim yüklemiştim. Şimdi ota yoluyla bir güvenlik güncellemesi geldi. Bunu yüklersem mi kilit kapanır mı bu konuda Fikri olan arkadaşlardan Yardım almak isterim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-02-29-10-22-11-816_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-02-29-10-22-11-816_com.android.updater.jpg
    150,7 KB · Görüntüleme: 49

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Herkese selam 13 ultra'ya hyperos güncellemesini manuel olarak kendim yüklemiştim. Şimdi ota yoluyla bir güvenlik güncellemesi geldi. Bunu yüklersem mi kilit kapanır mı bu konuda Fikri olan arkadaşlardan Yardım almak isterim.

Kilit ekran kilidi gibi kendi kendine kapanmaz,yükleyin....

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kilit ekran kilidi gibi kendi kendine kapanmaz,yükleyin....
Hayır anlatmak istediğim o değil kardeşim. Mi tools üzerinden yüklerken güncellemeyi kilidi kapatma diye bir tik var orda onu seçiyorsun. Ama kilidi açık olmasına rağmen 1.sürüm hyperos güncellemesini ota yoluyla alanların kilidi güncelleme sonrası kapanmıştı. Şimdi ben ilk hyperos güncellemesini mi tools üzerinden yükledim ama ota yoluyla 2. Güncelleme geldi bunu yüklersem kapanır mı kapanmaz mı ona emin değilim. Kilit ekranı vs demişsin alaka ne anlamadım.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hayır anlatmak istediğim o değil kardeşim. Mi tools üzerinden yüklerken güncellemeyi kilidi kapatma diye bir tik var orda onu seçiyorsun. Ama kilidi açık olmasına rağmen 1.sürüm hyperos güncellemesini ota yoluyla alanların kilidi güncelleme sonrası kapanmıştı. Şimdi ben ilk hyperos güncellemesini mi tools üzerinden yükledim ama ota yoluyla 2. Güncelleme geldi bunu yüklersem kapanır mı kapanmaz mı ona emin değilim. Kilit ekranı vs demişsin alaka ne anlamadım.
HyperOS kurunca kilidin kapandığını ilk sizden duydum hocom. Böyle bir şeye hiç denk gelmedim. BL kilidinin cihaz üzerinden yapılan güncelleme ile kapanacağına pek ihtimal vermiyorum. 🤔

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4

Güncelleme ile kilit kapanma işini ilk defa duyuyorum 😳

Bildiğim kilit açık olanlara güncelleme geliyor ama cihaz kurulum yapmıyordu...

Alaka olayını söyleyeyim ekran kilidi belli bir süre sonra kapanıyor ya bootloader kilidi ya mi flash ile yada cmd komutu ile kapanır yani öyle güncelleme ile kapanmaz demek istiyorum....

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HyperOS kurunca kilidin kapandığını ilk sizden duydum hocom. Böyle bir şeye hiç denk gelmedim. BL kilidinin cihaz üzerinden yapılan güncelleme ile kapanacağına pek ihtimal vermiyorum. 🤔
Facebookta bootloader kilidi açık olup hyperOS güncellemesini aldıktan sonra güncellemeyi yapanların kilitlerinin tekrar kapandığına dair paylaşımlar vardı. Bu yüzden soruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme ile kilit kapanma işini ilk defa duyuyorum 😳

Bildiğim kilit açık olanlara güncelleme geliyor ama cihaz kurulum yapmıyordu...

Alaka olayını söyleyeyim ekran kilidi belli bir süre sonra kapanıyor ya bootloader kilidi ya mi flash ile yada cmd komutu ile kapanır yani öyle güncelleme ile kapanmaz demek istiyorum....
İşte bende emin olamadığım için sordum. Çünkü facebookta bootloader kilidi açık direnç işlemi uygulanmış olup şebeke üzerinden güncellemeyi alan arkadaşların hyperOS güncellemesi sonrası bl kilitlerinin kapandığına dair paylaşımlar gördüm. O yüzden bu konuyu açtım. Tekrar kilit açmakla uğraşmamak için.

Üst Alt