m4a1 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım vefa Cihazım gm 5 plus Konum denizli Katılım 25 Haziran 2017 Konular 9 Mesajlar 111 Tepkime puanı 38 Puanları 28 3 Kasım 2019 #1 Ota kısmında indirdiğim zip dosyasını gösterme seçeneği cikmiyor sağ üstteki üç noktaya basınca nasıl yapabilirim
Ota kısmında indirdiğim zip dosyasını gösterme seçeneği cikmiyor sağ üstteki üç noktaya basınca nasıl yapabilirim
A alexrolex Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Alex Rolex Cihazım mi a9 lite Yaş 54 Konum zonguldak Katılım 3 Eylül 2019 Konular 0 Mesajlar 1 Tepkime puanı 2 Puanları 3 4 Kasım 2019 #2 Miui 10 yazızına 10 kere bas. Oyla: Oyla 0 Downvote
MANUPLE Ctrl + L Uzman Üye MIUI Sever Adım Netizen Cihazım Poco X3 Nfc Meslek Yazılım Uzmanı Konum . Katılım 5 Nisan 2018 Konular 39 Mesajlar 2.045 Çözümler 1 Tepkime puanı 1.294 Puanları 188 4 Kasım 2019 #3 m4a1' Alıntı: Ota kısmında indirdiğim zip dosyasını gösterme seçeneği cikmiyor sağ üstteki üç noktaya basınca nasıl yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Belirttiğiniz opsiyon beta romda var, kararlı rom da yok diye biliyorum. Oyla: Oyla 0 Downvote
m4a1' Alıntı: Ota kısmında indirdiğim zip dosyasını gösterme seçeneği cikmiyor sağ üstteki üç noktaya basınca nasıl yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Belirttiğiniz opsiyon beta romda var, kararlı rom da yok diye biliyorum.