Yardım Ota ile rom yüklenirmi?

hakkikorkmaz2727

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakkı
Cihazım
Mi 11 t pro
Meslek
Gıda işçisi
Konular
2
ithalatçı garantili Redmi not 12 pro 5g aldım 2.el fake rom yüklü çevremde 2 kişi daha kullanıyor aynı telefonu onlarında aynı benzeri fake rom yüklü güncelleme gelmiyor ota ile başka rom indirim yüklesem olurmu çarşıda sordum global rom yükleriz dedi fakat ben xiaomi dialer ve xiaomi sms uygulaması istediğimi söyledim Endonezya rom istiyorum dedim yüklenir ama sıkıntı olabilir dedi IMEI uçar belki dedi ama global dersen yükleriz dedi başka yolu yok mu Büyük ihtimalle dft pro ile yükleyecektir çarşıda mı yaptırayım yoksa ben mi uğraşayım Bl kilidini açmaya baş vurdum oda olmuyor hata veriyor ekde dosyaları ekledim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-04-09-27-16-092_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-06-04-09-27-16-092_com.android.settings.jpg
    403 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_2025-06-04-19-22-19-515_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-06-04-19-22-19-515_com.android.settings.jpg
    196,4 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_2025-06-04-19-22-31-579_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-06-04-19-22-31-579_com.android.updater.jpg
    124,4 KB · Görüntüleme: 4

ahmet6680

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
ithalatçı garantili Redmi not 12 pro 5g aldım 2.el fake rom yüklü çevremde 2 kişi daha kullanıyor aynı telefonu onlarında aynı benzeri fake rom yüklü güncelleme gelmiyor ota ile başka rom indirim yüklesem olurmu çarşıda sordum global rom yükleriz dedi fakat ben xiaomi dialer ve xiaomi sms uygulaması istediğimi söyledim Endonezya rom istiyorum dedim yüklenir ama sıkıntı olabilir dedi IMEI uçar belki dedi ama global dersen yükleriz dedi başka yolu yok mu Büyük ihtimalle dft pro ile yükleyecektir çarşıda mı yaptırayım yoksa ben mi uğraşayım Bl kilidini açmaya baş vurdum oda olmuyor hata veriyor ekde dosyaları ekledim
Direnç kaydı yapıldıysa uçmaz IMEI. Bilginiz ne durumda bilmiyorum. Ama DFT pro gibi ücretli yazılımlar ile istediğiniz rom yüklenir, IMEI gitse bile tekrar yazılır.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Romlar ikiye ayrılır.
Çin romu ve global romlar.
Global romlar çin romu haricindeki bütün romlar demektir. Haliyle global rom yükleriz ama endonezya rom yüklenmez diyen kişi de bildiği kadar konuşmuş. Yani yanlış bilgi.
Muhtemelen vergi kaçırılan tek sim li ya da gümrükten satın alınmış cihaz sahibisiniz. Bu durumda global romlardan girisi yüklenirse cihazınız recovery ekranında kalıp açılmayacaktır ama çözümü mevcut. Biz uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz.

hakkikorkmaz2727

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakkı
Cihazım
Mi 11 t pro
Meslek
Gıda işçisi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direnç kaydı yapıldıysa uçmaz IMEI. Bilginiz ne durumda bilmiyorum. Ama DFT pro gibi ücretli yazılımlar ile istediğiniz rom yüklenir, IMEI gitse bile tekrar yazılır.
adamda aynısını söyledi imei gider dedi gitse de geri getiririz dedi telefon ithalatçı yoluyla garantili kutu fatura var

Üst Alt