Yardım Ota güncelleme ve TWRP

iskenderkebap

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi note 10 pro
Konular
18
İyi akşamlar herkese. Ben telefonuma Endonezya rom kurmuştum miui 12. Şimdi güncelleme geldi 500mb civarı gece inmesi için bıraktım.Sabah twrp ekrani gelmiş reboot system yapıp yeniden başlattım.Simdi 2.7 gb güncelleme gelmiş.Benim sorum şu twrpye atınca beni bir sey yapmam mi gerekiyor yoksa reboot system yapsam güncellenir mi telefonum?Yoksa farklı bir şey mi yapmam gerekiyor güncellemesi için?(Güncelleme ota üzerinden geldi)

Eğer böyle bir şey mümkün değilse zip olarak indirip twrpden yükleyebilirim ama sıfırlamak istemiyorum telefonumu. Boyle bir imkan var mı? Eğer ilk paragraf için öneriniz yoksa ikinci paragraf için öneri yapabilir misiniz? Teşekkürler.

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
İlk gelen ota güncellemesi. İkinci gelen recovery rom. 2.7 gb olanı twrp üzerinden kurabilirsiniz. Sıfırlama filan yapmanıza gerek yok. Rehber bir üst mesajda.

iskenderkebap

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi note 10 pro
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk gelen ota güncellemesi. İkinci gelen recovery rom. 2.7 gb olanı twrp üzerinden kurabilirsiniz. Sıfırlama filan yapmanıza gerek yok. Rehber bir üst mesajda.
Bunu yaptığımda kurulu magisk silinmesi benim içinde geçerli mi(ayni romda kalacağım için soruyorum)

Üst Alt