- Adım
- Halil
- Cihazım
- Redmi Note 6 Pr
- Konular
- 7
OSS olan romların normal romlardan farkı nedir acaba? Kurarsak yine twrpden MIUI ye dönebilir miyiz acaba?
Gerek yok hepsi de sıkıntılı illaki bir problem çıkıyor.ve güvenlik konusunda tavsiye etmem..hele çoğu rus ve Hindu olunca hiç güvenmem...OSS olan romların normal romlardan farkı nedir acaba? Kurarsak yine twrpden MIUI ye dönebilir miyiz acaba?
Oss dediği Oxygen os değil Oss vendorlu rom var Miui vendorlu rom var bunların Kernelleride Farklı olur. Ayrıca Ruslar Kadar Hiç kimse Rom yapamaz. Bunu Masik Miroom ve Miui Proda da Kendilerini Kanıtladılar Herkes Gördü. Şimdi ise Miui Pulse İle devam ediyorlar Yollarına. Hiç bir güven sıkıntısı yaşanmadıGerek yok hepsi de sıkıntılı illaki bir problem çıkıyor.ve güvenlik konusunda tavsiye etmem..hele çoğu rus ve Hindu olunca hiç güvenmem...
Endonezya romu en iyisi ama android 10 olarak eu rom 12.0.9 altı ne varsa yükleyebilirsiniz.hem stabil hem sıkıntısız tertemiz romlar .. macera aramaya gerek yok.
Çok istiyorsanız one plus alın os rom orjinalinde var.
Ruslar İyi yapabililer ama ben güvenmiyorum.resmi romlar kadar güvenli değil.Mesela ben banka uygulaması bu romlarda kullanmadım.pulse hellas mind ve arow gibi tüm port romları kullandım.Oss dediği Oxygen os değil Oss vendorlu rom var Miui vendorlu rom var bunların Kernelleride Farklı olur. Ayrıca Ruslar Kadar Hiç kimse Rom yapamaz. Bunu Masik Miroom ve Miui Proda da Kendilerini Kanıtladılar Herkes Gördü. Şimdi ise Miui Pulse İle devam ediyorlar Yollarına. Hiç bir güven sıkıntısı yaşanmadı
Tabi ki herkesün fikri görüşü farklıdır Saygı duyarım.Ruslar İyi yapabililer ama ben güvenmiyorum.resmi romlar kadar güvenli değil.Mesela ben banka uygulaması bu romlarda kullanmadım.pulse hellas mind ve arow gibi tüm port romları kullandım.
Ama dediğim gibi içim rahat değil. Şimdi Endonezya 12.0.9 kullanıyorum.farklı kernel ve güncel alpha launcher yükledim.mis gibi tabi bu karar beni bağlar.herkes istediğini yüklemekte özgürdür