Yardım Ortam güvenli değil hatası çok önemli

alican38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 8 pro
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.3
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamın aleyküm cümleten. Dün resmi note 12 pro 5g cihaz aldım ve bir uygulamada böyle bir sorun verip uygulamayı açmadığını gördüm. Bilen veya fikri olan varsa yardımcı olabilir mi? Uygulamayı başka cihazlarda kontrol ediyorum hiçbir sorun yok aktif çalışıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

curtana73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
37
Ve aleyküm selam, hangi uygulama? Sistem uygulaması değilse, kaldırıp yeniden yükleyebilirsin. Sistem uygulaması ise, uygulamanın ayarlarını kontrol et, güvenlik riski oluşturabilecek bir şey var mı? (Özellikler uygulama izinlerine dikkat et) Burada da her şey normal ise telefonu sıfırlamanı öneririm, bütün uygulamalar varsayılan ayarlara döner. Ama sıfırlamadan önce mutlaka yedekleme yap, sorun olursa veri kaybına uğrama. Eğer rom yüklemeyi düşünürsen mutlaka IMEI, ağ ve modem ayarlarını yedekle!!!

Oyla:

alican38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 8 pro
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ve aleyküm selam, hangi uygulama? Sistem uygulaması değilse, kaldırıp yeniden yükleyebilirsin. Sistem uygulaması ise, uygulamanın ayarlarını kontrol et, güvenlik riski oluşturabilecek bir şey var mı? (Özellikler uygulama izinlerine dikkat et) Burada da her şey normal ise telefonu sıfırlamanı öneririm, bütün uygulamalar varsayılan ayarlara döner. Ama sıfırlamadan önce mutlaka yedekleme yap, sorun olursa veri kaybına uğrama. Eğer rom yüklemeyi düşünürsen mutlaka IMEI, ağ ve modem ayarlarını yedekle!!!
Teşekkür ederim, sistem uygulaması değil ve telefon yurtdışı. Dolayısıyla sıfırlama yapamam, rom atmayı deneyeceğim

Oyla:

pompabor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
note 12 pro +5g
Konular
2
Tam sürüm fotosunu atabilirmisin smomixnmi